-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 tartışmayı çıkaran sensin,her yazılana karşındakine cevap hakkı vericek tarzda mesaj atarsan tartışma çıkar ayrıca genel olarak spor bölümüne bakarsak kimin tartışma çıkardığı ortada......[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ya burada hangi forumu açıp açmayacağımı kimseye sormadım, sormamda kimsede sormaz ne diye gereksiz bir tartışma çıkarmaya kasıyorsunuzki ? öyle bir gereklilik olsa lyrics'deki gibi admin onayı gerekirdi mesaj atmak, konu açmak için tartışmada başlatırım ki tartışmalar olmasa eğlencesi kalmaz, fakat sizin kaçırdığınız noktalar tartışmaları eğlence noktasından farklı bir yerde görmeniz, ciddiye alıp tavır takınmanız tartışma ile kavga farklı şeyler, mantıklı konular üzerinde belli bir düzeyde tartışmak keyiflidir, olay kişisel hakarete geldiğinde dozu kaçmış demektir herneyse, benim açıcağım konuları okumak zorunda değilsiniz, mesaj atmak zorunda hiç değilsiniz, zamanla iner aşağı zaten mesaj atmazsanız, ozamanda rahatsızlığınız kalmaz konu ile ilgili[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Mephisto_, 11 May 2003 00:18 tarihinde demiş ki: tartışmada başlatırım ki tartışmalar olmasa eğlencesi kalmaz, fakat sizin kaçırdığınız noktalar tartışmaları eğlence noktasından farklı bir yerde görmeniz, ciddiye alıp tavır takınmanız zaten sorun burda senin yapınla insanların yapısı farklı,ben mesela çabuk sinirlenirim,sen şaibetaş diyince bile benim sövesim geliyo ,sonuçta herkes ciddi düşüncelerini söylüyoken sert tartışmalar çıkabiliyo[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar