di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Selam, Bir kac gun once de gormustum, simdi de gosterdi; "Hey, this is important: If you ever lose access to your account, you can send password reset info to [email protected]." Micros~1'un mail'ini ben ekledim tabi oraya, spam bot'lara o takilsin diye =P lakin neden bu tip mesaj gosterip duruyor anlamis degilim. Ibneler sifrelerimizi kaptirdilar da caktirmiyorlar mi nedir ? Var mi basina gelen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Tip olarak bastığı yazılardan biri sadece, her gün milyonlarca farklı yazı basıo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 di said: Selam, Bir kac gun once de gormustum, simdi de gosterdi; "Hey, this is important: If you ever lose access to your account, you can send password reset info to [email protected]." Micros~1'un mail'ini ben ekledim tabi oraya, spam bot'lara o takilsin diye =P lakin neden bu tip mesaj gosterip duruyor anlamis degilim. Ibneler sifrelerimizi kaptirdilar da caktirmiyorlar mi nedir ? Var mi basina gelen ? sende neden microsoft Micros~1 seklinde cikiyo, yazis stili falanmi ben mi bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 eski folderlar hep böle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 reyou said: di said: Selam, Bir kac gun once de gormustum, simdi de gosterdi; "Hey, this is important: If you ever lose access to your account, you can send password reset info to [email protected]." Micros~1'un mail'ini ben ekledim tabi oraya, spam bot'lara o takilsin diye =P lakin neden bu tip mesaj gosterip duruyor anlamis degilim. Ibneler sifrelerimizi kaptirdilar da caktirmiyorlar mi nedir ? Var mi basina gelen ? sende neden microsoft Micros~1 seklinde cikiyo, yazis stili falanmi ben mi bilmiyorum :) Windows'da hep vindoz seklinde cikiyor bende dikkat ettiysen. Ehah ozel bi sebebi yok abi, oyle yaziyorum yazarken. =) Ha esprisi ne dersen vindozun (ms-dos'un desek daha dogru olur sanirim) bu eski 8+3 karakter muhabbeti iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben anlamadim sikayetin ozunu. [email protected] adresini secondary mail adresin olarak gostermissin, o da "eger sorun varsa ona yollayabiliriz bak bilgin olsun" diyor. nesi garip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Aldigim mesajda kendi mail'im yaziyor zaten, spam bot'lar tarafindan alinmasin diye micros~1'un mail'i ile degistirdim. Merak ettigim ise su; google bunu oylesine mi gosteriyor yoksa biri sifre falan deniyor da ona gore mi cikariyor "bak giremezsen bi daha bunu deneyebilirsin" diyerekten ? Zira daha once gelen tips & tricks mesajlarinda hic karsilasmamistim bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar