Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klasik müzikteki favorileriniz

ameni

Öne çıkan mesajlar

valla hiç vakit ayırıp tek tek müziklerini adlarıyla incelemedim ama vivaldi ve bachı severim genellikle onların müziklerini dinlerken rahat ayırabiliyorum ha birde rhapsody'nin bazı klasik müzik ile karışık semfoni metal müzikleri var onun ayrı hastasıyım hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Imperial March.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir İş Bankası reklamı vardı son zamanlarda hani iş bankası binasının tepesine doğru gidiyor kamera karanlık bir havada en tepede türkiye bayrağı sallanıyor orda arkada çalan piyano bazlı klasik müziğin ismi nedir bilen var mı melankolik, yavaş gayet çok güzel ismini arıyorum her yerde...[signature][hline]Ciim (8404949) Wrote:
olm asosyal adamın çevresi mi olur,
kendisi en iyi arkadaşı bi de hayali arkadaşı olur
Sosyal ağlarda paylaş

antimodes sordugun muzik beethoven - moonlight sonata reklama uydurcak başka bir muzik bulamamışlar saçmalık romantik parça koymuşlar banka reklamına

bach - air for g string insana ne hüzün nede mutluluk verir çok ilginç bir bestedir.
Italia - Adagio In G Minor (From Tomaso Albinoni)
Peter Jablonski - Moonlight Sonata (From Beethoven)
Chopin besteleri
Rodrigo - Concerto De Aranjuez[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Sosyal ağlarda paylaş

Berlioz - Fantastik Senfoni
Verdi - Aida
Prokofiev - Teğmen Kije Suiti
Mussorgsky - Çıplak Dağda Bir Gece
Mendelssohn - İtalyan Senfonisi
Tchaikovsky - 1812 Uvertürü
Dvorak - Yeni Dünya Senfonisi
Chopin - Imprompt Fantastique
Haendel - Sarabande ve Su Müziği
Rodrigo - Concierto de Aranjuez
Strauss - Mavi Tuna ve İmparatorun Valtzi
Beethoven - 9. Senfoni
Wagner - Nibelungen Destanı ve Wilhelm Tell Uvertürü
Schumann - Fantazi
Mozart - Figaro'nun Düğünü
Rossini - Figaro[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
3senelik konuyu güncellemiş olucam fakat,

şuanda Bach - Pachelbel's Canon bunu dinliyrm, my sassy girlde de çalmıştı ordan hatırlayanlarınız olabilir, dinlemenizi tavsiye ederim, eser bach ın mı bilmiyorum bi çok kişi piyanoyla çalmış, bu tarz bildikleriniz varsa , romantik olarak yani, yazarsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...