Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bir arkadaşım rica etti, evinde internet yok şu an. İett'nin sitesinde kayboldum resmen, Taksim yazdığımda Seyit Muhtar Bey caddesi diye bir yer çıkıyor sadece. Orası neresi anlamadım. Taksimden Yenikapı'ya giden bir otobüs seferi bileniniz var mı? Büyük ihtimal İDO iskelesine gidecek arkadaşım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bakırköy yönüne giden otobüslerin, mc'in oradaki durağından gidebilir yenikapıya, çoğu gider hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Direk hat ismi söyleyebilir misin? Ben pek otobüs kullanmam, binecek arkadaşta Bursalı. Pek bilmez ara durakları sanırım. Bir de sabah saatlerinde binecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar