Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac Kullananlar

CapN

Öne çıkan mesajlar

Madem buraya insan toplanmış, sorumu sorayım ben de:
Tuşsuz olan mac touchpadlerinde metin nasıl seçiliyor? Yani, pcdeki gibi çift tıklayıp basılı tutarak aşağı çektiğimde metin seçiliyor ancak touchpadin sonuna geldiğimde pc touchpadleri gibi aşağıya inmiyor seçili alan. Nedir çaresi? Nasıl metin seçmek lazımdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

Madem buraya insan toplanmış, sorumu sorayım ben de:
Tuşsuz olan mac touchpadlerinde metin nasıl seçiliyor? Yani, pcdeki gibi çift tıklayıp basılı tutarak aşağı çektiğimde metin seçiliyor ancak touchpadin sonuna geldiğimde pc touchpadleri gibi aşağıya inmiyor seçili alan. Nedir çaresi? Nasıl metin seçmek lazımdır?

normal padler gibi? bunun uzerine soru hangi os uzerinde problem yasiyorsun olucak. cunku gesture lar macos ile win de biraz farkli. su an problemi hayal edemedim ben cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal pcde touchpad bitmesine rağmen parmağımı basılı tutmayı sürdürdüğümde tuttuğum yönde metin seçilmeye devam ederken, macos ile parmağım touchpadin sonuna geldiğinde daha fazla metin de seçemiyorum. Ayrıca bir web sayfasından seçim yapacağım için klavyeden yardım alamıyorum, select all gibi bir şey işime yaramaz ve şu yeni tuşsuz multi dokunmalı padlerde bu işi yapmaya çalışıyordum. Daha açıklayıcı olduğumu umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

anladim.

mevzu su sekilde, tap at, sonra bir parmaginla sanki tusa basmaya devam ediyormus gibi tut, diger parmaginla istedigin kadar metni sec, islemin bitince zaten gerisi normal.

veya touchpad ayarlarindan dragging ayarlarsin, bu sefer normal fiziksel butonu kullanarak yaparsin. biraz dene , cok az antremanla rahat edersin. normalde problem olacak birsey degil gercekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...