Karea Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ee noldu banlanmadı mı hala char ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yok genelde 79da banlıyorlarki içine otursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Absolut said: Yok genelde 79da banlıyorlarki içine otursun :PAcı ama ben yasadim icimede oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ahahahaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Benimde Bot accountu benzer şekilde gitti. Hatta satın aldığım eski bi accountta öyle gitti :P İçime az oturdu eski account çunku bandan 1 saat önce charı main accountuma transfer etmiştim sadece account gitti. :P Bot accountunda ise 80 rogue gitti ama saglık olsun diyelim :P Gitmeden evvel 35k falan para yapmıştı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya benim anlamadıgım bu bot olayıyla bunlar nasıl bukadar para kasıp level kasabiliyo nası oluyo ya bu. adam bırakıyo bot kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bota guzergah belirliyorsun sonra neye saldır neye saldırma neyi lootla neyi lootlama falan ayarlıyorsun. Ölürsen buraya git ceplerin dolarsa buraya git diyorsun hatta mavileri yeşilleri şuraya maille diyip ve salıyorsun çayıra o kafasına göre takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 sona manyak bi bucur ordan gecerken aa su adama bak bot yapmis fiy fiy ayni patternde geziyor.. dio.. /report.. gum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Yok ya guzergahı 1.5 saat ayarlıyorum aynı yerden gecmesi için herif beni 1.5 saat takip etmeli :P Warden mi neyse o cortlattı beni hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Absolut said: Valla açıkcası en ufak ruhsal bi sıkıntı yaşamam beni 1 ay gunde 16 saat oynatsalar :P kıldönmesi olurum o ayrı ama ruhsal olarak huzuru bulurum kesin. Hahaha, Ruhsal sıkıntı değil ama maddi sıkıntı yaşarsın, sonuçta yengem açar davayı alır elindeki herşeyi, ama yine de bir psikolog lazım olacak ruh durumu için, çünkü bizim gibi 40 yaşına gelmiş orta yaş bunalımlı kişiler genelde genç bir sevgili, motorsiklet vs gibi şeyler aş ererler..oyuna değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 topigin bu kisminda giderek yas ortalamasi yukselmeye basladi :D gencleri disari alalim :D o diilde warden dan kacabiliordu benim bildigim o unlu marvel karakteri isimli bot.. kacamiyomuymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ADAMLAR YAPMIŞ LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Evet ya 35de sapıtıcam demiştim hanıma yeni araba yeni ev ee senide 2 18likle değiştiririm diye. 36 olduk ev değişecek seneye işallah araba değişti hanım hala duruyor :P Aha eşim aradı valla hissetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abso.. iimisin? senden haber alamiyinca endiselendik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hehehe emir geldi tatili uzattım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 evet demekki neymis powerlevel yalanmis :) tatildeydim bi geldim banlanmis permanent : o)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bide simdi arkadasin accountu verdik ulan bari buna itemleri alin diye 80 di onun karakteri 15 dk sonra mail geldi arkadasa boyle boyle locked diye sdsdf ip leri banli heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ahahaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 neyse bende kerim wow u dedim warhammer yukluoym yeniden hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Bot'culugun ilk kurali diger Bot'culari rapor etmemektir. O rapor edenlerin cogu kendisi bot yapan adamlar. Ya adamin spotunu isgal etmissindir yada pislik olsun diye rapor ediyorlar. Bot yapmayan birisi genelde anlamaz adam bot mu yapiyor, ne yapiyor? Yanindan gecer gider. Bot yapan adamsa 30 kisinin icinden Bot yapani hareketlerinden anliyor. Isterse bot'un Routine izlemesin haritada serbest takilsin. Hareketlerinden belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ben&Jerry's said: evet demekki neymis powerlevel yalanmis :) tatildeydim bi geldim banlanmis permanent : o)) gecmis olsun kardes.. :D telefonla yalvarin, hacklenmisiz imdat banlanmisiz falan diye, belki geri alirsiniz. ama biraz bekleyin.. sonra denersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 level kasarken , 24lvl priest vardı, arathi basin ( call to arms ) yaparak 2 günde 24 ten 45 oldum günde ortalama 8er saat oynayarak ve üstelik işteydim busırada.Çoğunu biz kazandık tabi, felaket exp veriyodu.Bugunde yine işteyken, 49lvl oldum şuanda.call to arms yok bg lerde az exp veriyo, quest ve bg yaparak 4lvl aldım.tabi az oynadım bir de işin yoğunluğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 nerflemişlerdi bg olayını eskisi gibi gelmiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 DoubleW said: üstelik işteydim busırada. Ne işi bu böyle bende istiyorum :D BG'ler call to arms olduğunda süper xp getiriyor. 76-77 arsaında kazandığımız coa-arathi basin'den 2.5 bara yakın alıyordum ben (Heirloom var gerçi ama etkili olup olmadığını bilmiyorum) Eğer coa olarak gelen yer SoA veya Alterac Valley olursa daha fazla xp alma şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minnesota Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bu işi düzgün yapan türk powerlevel siteleri var. bkz. www.turklevel.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar