Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 satin aldim adamlar level 1 den 80 e kasicaklar 30bin gold vericekler uzerimide full s8 yapicaklar bunlarin hepsini 105 dolara yapicaklar bu mumkunmu sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 böbrek gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 mümkün de o 30k gold olayıı. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yani banada cok ucuz geldi ama adamlara 14 gun once verdim suan 67 level karakter inaniyorum ben acikcasi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 2 haftada lvl 68 ? full s8 ? ahah :=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Senin accountu gold farm için kullanacaklar. Kesinlikle geciktirecekler teslimatı ve gunlerce senin char ha bugun ha yarın derken adamlar manyak gibi BOT kullanarak senin accountu banlatacaklar. Sonucta sen char banlanmaz isen 70-75 bi yerde yeter be diyip alıcaksın adamlardan ve 1k belki para ya olur uzerinde ya olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 oha felaket senaryosu feci oturmuş asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Ben herifler kasarken arada oyuna giriyodum bir keresinde kastiklari paralari transfer etmeyi unutmus heralde kekolar 10k falan arkadasa gondermistim adamlar da hic ses etmemislerdi cokmustum paraya boylece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Fin said: 2 haftada lvl 68 ? full s8 ? ahah :=D ve ahahaha ben 8 günde 80ledim ki ilk oynayışımdı ve nolifer değilim. powerlevel ve 14 gün 68 lv heheh gg diyelim saa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 simdi adamlar tabikide gold farm icin kullanicaklar tabikide gec vericekler ben zaten biliyorum bunu coktan goze aldim zaten acc 3 gunlugune banlandi bile level 48ken hea en kotu ihtimal acc komple banlanir 100 dolar + 70 kusur lira falan zarar a girerim cok da dert degil acikcasi zaten sirf merakdan denedim. bakalim buyuk ihtimal yaparlar gibime geliyo adamlarin siteside bu komik biraz ahaha www.neverban.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 200ytl ye forumda 6k gs ye yakın charlar var rahat rahat. tem,iz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 "100 dolari bayildim ama ben zaten deniyodum adamlari param cok, dolarlar batiyodu bende dedim bi 100 dolar verim de sunlara acaba bakim nasi calisiyolar param cok, merakimda giderilmis olur param cok, haha param cok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 O zaman niye bizle paylaşıp fikir danışıyorsun.Bana ver para ben kasıyım sana heryerdende ulasırsın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ulan nerden getirdiniz konuyu paraya yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 toplam ne kadar süerede yapıcaklardı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 gider o account gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 toplam sure normalde 27 gun eger s7 isteseydim 3 gun bandan dolayi kapandi zaten iste eylul un basi gibi vericekler diye umuyorum bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ehehe nası power level anlamadım :) seni dynuna yönlendirelim yeni cd keyler al uğraşma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 yahu amma ezbere konustunuz sanki hepinizin basina gelmis gibi bakalim olmadi kendi accountumla devam ederim deneme yanilma misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 powerlevel = 27 gün eaheuahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ? season8 den dedigi wrathfull setse 27 gun yetmeyebilirde daha fazla surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 sevimliejderhanin kafasi basmiyo veya okuma yazmasi zayif @fin evet wrathful set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 uuuuu nerd rage :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bu full wrathfull dediğin silahlar ve omuzluk-chest-helm hariç geri kalanlar herhalde de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar