Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'u sel aldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbulu bilmem ama bizim şantiyeyi sel aldı o kesin , 2 temel (kot -5metre ) olimpik yüzme havuzuna döndü , ayrica temellerdenbirinin yanindaki hafriyat ( kot +6 metre ) temelin içine göçtü , o temeldeki 30 ton işlenmiş demiri de aldi , gelen betoncular şantiyede mahsur kaldi , şantiye binasında acil onlemler alındı tüm elektrik aksami yerden yükseltildi ...
ne gündü be .................
*!yağmur senden nefret ettim bugun *[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
öle abarttıklari gibi bir yagmurla karşılaşmadim çok daha büyük bişi bekliyodum hıh.[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 16 Ağustos 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
maltepede işyerindeyim, garajdaki duvar çöktü, 2 arabanın motor kapaaa helak oldu, polis geldi zabıt tuttu..

Olay yeri muhabiri gibi rapor vermişsin süper :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
Siamon, 16 Ağustos 2004 21:48 tarihinde demiş ki:
said:
Efecik, 16 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
7 milyon hatta daha fazla insan yaşıor şehirde her şey var bir sel alıo her şey darmadağan.:hrr:

yaşadığın şehirin nüfusunu da mı bilmiosun yuh..

ben istanbulda yasamıom ki 1998 seçimlerine gore soledim.[signature][hline]I see dead people
o 55 bin sosisliden biri
Fenerbahçe

Mesaj tarihi:
efet kesildi ama akşam yeniden var denio[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 16 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
said:
Moncain, 16 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
Tanrı sizi korusun ya istanbullular

hangisi korusun?
israiloğullarının ki mi?
Hz İsa'nın müritlerinin ki mi?
yoksa Hz Muhammed'in müritleri mi?
*!nifak sokar kaçar*

Nasıl bir sorudur bu ya yapma kardes allaha bin şükür müslümanızda bunları soyleme damarıma bastın ama
  • Yeni Oluştur...