Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 //efecik anlıyorum madalya merağın var da böyle de her halta her aklına geleni yazma be olum.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 istanbulu bilmem ama bizim şantiyeyi sel aldı o kesin , 2 temel (kot -5metre ) olimpik yüzme havuzuna döndü , ayrica temellerdenbirinin yanindaki hafriyat ( kot +6 metre ) temelin içine göçtü , o temeldeki 30 ton işlenmiş demiri de aldi , gelen betoncular şantiyede mahsur kaldi , şantiye binasında acil onlemler alındı tüm elektrik aksami yerden yükseltildi ... ne gündü be ................. *!yağmur senden nefret ettim bugun *[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze...
avp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 öle abarttıklari gibi bir yagmurla karşılaşmadim çok daha büyük bişi bekliyodum hıh.[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 yağmur felan yok burda bakırköyde.. hatta güneş zaman zaman fevkalade gözüküyo burdan.....
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: fizban, 16 Ağustos 2004 19:11 tarihinde demiş ki: maltepede işyerindeyim, garajdaki duvar çöktü, 2 arabanın motor kapaaa helak oldu, polis geldi zabıt tuttu.. Olay yeri muhabiri gibi rapor vermişsin süper :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Efecik, 16 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: 7 milyon hatta daha fazla insan yaşıor şehirde her şey var bir sel alıo her şey darmadağan.:hrr: yaşadığın şehirin nüfusunu da mı bilmiosun yuh..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 istanbul 15 milyondan aşagı deildir
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben tek kişilk bir orduyum o yüzden 16 milyon yapın siz onu.[signature][hline]Less talk,more glock!
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Siamon, 16 Ağustos 2004 21:48 tarihinde demiş ki: said: Efecik, 16 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: 7 milyon hatta daha fazla insan yaşıor şehirde her şey var bir sel alıo her şey darmadağan.:hrr: yaşadığın şehirin nüfusunu da mı bilmiosun yuh.. ben istanbulda yasamıom ki 1998 seçimlerine gore soledim.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 efet kesildi ama akşam yeniden var denio[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: BabacumMostors, 16 Ağustos 2004 18:20 tarihinde demiş ki: said: Moncain, 16 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Tanrı sizi korusun ya istanbullular hangisi korusun? israiloğullarının ki mi? Hz İsa'nın müritlerinin ki mi? yoksa Hz Muhammed'in müritleri mi? *!nifak sokar kaçar* Nasıl bir sorudur bu ya yapma kardes allaha bin şükür müslümanızda bunları soyleme damarıma bastın ama
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Acıbademde hıc bısey yok valla[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Öne çıkan mesajlar