Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ma geldiğini öğrenebilecegimiz bir site varmı? Mesela biyerden düşüyorum düşmek şu anlama gelir gibi..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 topicten dicektim internetle ne alakası war diye.. :D[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 www.yorumcu.com da rüya sözlüğü gibi bişi var. Bana göre yetersiz, ama işini görür belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 saçmalık!!! ben bi ara köpekbalığının sağ bacağımı kopartdığını görmüştüm ne anlamı olabilir ki?[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 yakın bi zamanda köpek balığı filmi izlediğin gibi mesela :)[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 hiç bi alakası yok[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 köpekbalıgından korkarsın demi? (belki hiç karşılaşmadın ama insana ürkütücü gelir) belgesel falanda izlemişsindir belki bir korkunun bu şekilde rüyanda sana yansıması olamaz mı?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 www.gizlibilimler.com'da rüya tabirleri olması lazım ama bence yetersiz.[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Toplam 3 kere öldüm rüyalarımda. Tekinde kıyamet hedesini gördüm. Bilinçaltıyla alakalı bişey. Saçmalık hehe[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 sadece 3 kere mi? :) ben artik immune oldum ruyamda olmeye."hehe bak gene oldum ruyamis demekki bu" ya dondu resmen is.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 İki yorum şekli var biri saçmalık olan: "rüyanızda sıplayan kertenkele gördüyseniz anneniz size kalemtraş alıcak 3 vakte kadar" şeklinde olanlar. Daha bilimsel olanlarıda kişinin bilinçaltını açıklamaya çalışanlarki bunların peşinde olmalısın bence.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 İyide rüya yorumu sadece bilimsel olan şeklinde değil ki sana göre mantıklı olan. Gerçektende rüya yorumu diye bişey var hatta peygamberlerden biri de rüya yorumu yapabilmesiyle bilinir. Hz. Yusuf'tu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 o peygamer o yapar.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 herkes peygamber olmadığına göre zaten son peygamber gideli çok oldu[hline]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 İş gene peygambere bağlandı ahahha[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 bence bu topic garbage anlamına geliyo. o zmanlarda hiç köpek balığıyla alakalı bişi ne gördüm ne de duydum[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 konu başka yerlere çekilmiş olabilir ama amaç bir internet sitesi öğrenmek ne alaka garbage.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: LevieMaxilack, 10 May 2003 13:21 tarihinde demiş ki: saçmalık!!! ben bi ara köpekbalığının sağ bacağımı kopartdığını görmüştüm ne anlamı olabilir ki?[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Kıçın açık kalmış derler.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 sigmund freud bişiler diyodu rüyalar hakkında bu saatte toparlayamadım. böyle yazıldığına emin diilim(biri düzeltsin...) ama bi ara istersen amcanın adını googledan falan[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: KARAMURAT, 11 May 2003 02:05 tarihinde demiş ki: konu başka yerlere çekilmiş olabilir ama amaç bir internet sitesi öğrenmek ne alaka garbage.[hline]Thief of Paticik pardon konuya ortadan dalınca böyle oluyo ama KÖPEKBALIĞI ne ya?hiç alakam olmadığı halde köpekbalığı koparttı gül gibi 1 metrelik bacaaa.[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ya susun bana rüya demeyin yaaa. Bilimin sınrlarını zorluyorum... Bir gece içinde 20-30 küsür, maşallah her türden rüya görüyorum ve bu ciddi ciddi imkansız... Artı, Sabah kalktığınızda gördüğünüz rüyaların etkisiyle çok değişik bir ruh halinde oluyosunuz... Bir de 4 5 Rüya tabiri kitabından anlamlara bakınca Paranoyaklık yolunda büyük adımlar atmış oluyosunuz...[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar