Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüyada Gördüklerimizin Ne Anla...

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
köpekbalıgından korkarsın demi? (belki hiç karşılaşmadın ama insana ürkütücü gelir)
belgesel falanda izlemişsindir
belki bir korkunun bu şekilde rüyanda sana yansıması olamaz mı?[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
Toplam 3 kere öldüm rüyalarımda. Tekinde kıyamet hedesini gördüm. Bilinçaltıyla alakalı bişey. Saçmalık hehe[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
sadece 3 kere mi? :)

ben artik immune oldum ruyamda olmeye."hehe bak gene oldum ruyamis demekki bu" ya dondu resmen is.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
İki yorum şekli var biri saçmalık olan: "rüyanızda sıplayan kertenkele gördüyseniz anneniz size kalemtraş alıcak 3 vakte kadar" şeklinde olanlar.

Daha bilimsel olanlarıda kişinin bilinçaltını açıklamaya çalışanlarki bunların peşinde olmalısın bence.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]
ICQ UIN: 1957744
MSN Messenger: [email protected]
Mesaj tarihi:
İyide rüya yorumu sadece bilimsel olan şeklinde değil ki sana göre mantıklı olan.
Gerçektende rüya yorumu diye bişey var hatta peygamberlerden biri de rüya yorumu yapabilmesiyle bilinir.
Hz. Yusuf'tu sanırım
Mesaj tarihi:
sigmund freud bişiler diyodu rüyalar hakkında
bu saatte toparlayamadım.
böyle yazıldığına emin diilim(biri düzeltsin...) ama bi ara istersen amcanın adını googledan falan[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
Ya susun bana rüya demeyin yaaa. Bilimin sınrlarını zorluyorum...
Bir gece içinde 20-30 küsür, maşallah her türden rüya görüyorum ve bu ciddi ciddi imkansız...
Artı, Sabah kalktığınızda gördüğünüz rüyaların etkisiyle çok değişik bir ruh halinde oluyosunuz... Bir de 4 5 Rüya tabiri kitabından anlamlara bakınca Paranoyaklık yolunda büyük adımlar atmış oluyosunuz...[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki:
bana bir frp bug ı söyleyin

Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
  • Yeni Oluştur...