Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Geceleri internet üzerinden dizi,film,video vs. bir şeyler izlerken hiç bir sıkıntım yokken sabah ile akşam saatleri arasında video izlerken bir anda takılıp video tam dolmuş gibi gösteriyor fakat ilerlemiyor video o saniyeden sonra.İnternetimde bir kesilme falan olmuyor , download hızımda da bir sıkıntı yok sadece videolarda böyle bir sorunla karşılaşıyorum :/ Windows 7 32bit kullanıyorum bu arada.Herhangi bir fikri bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 internet sıçtığı zamanlarda aynısı bana da oluyor. videoyu baştan yüklemesini sağlarsan yükleyebilir veya başka bir noktada takılıp kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 evet , sayfayı refreshlediğimde video yüklendigi son noktadan devam ediyor ama uzuncana bir videoysa yine takılıyor falan çıldırtıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar