ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Kullanın o reaperları bi nerf gelsinde güleyim halinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Düzeldi sanırım, girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Behlul said: ya bu puan sistemi cildirtacak beni, baslarken favored karsisi diyor, sonra bizden 1 kisi düsüyor en basta, sonra rape eyliyoruz karsiyi, you are favored diye 8 puan veriyor girisirim arkadas, kicim cikti ya Benzeri oldu bana da, Favored bir takım geldi karşıya ben 2v2 Random atarken, iyilerdi de baya, yendik, Even Match yazıyor, ne sallapati iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 loadingde yanlış yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar