_UndyinG_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Help bölümünde yazan herşeyi yaptım ama olmadı var mı bi hal çaresi?? ne güzel pataklıyoduk milleti yahu...[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bilgisayarından kaynaklanan bir sorun sanırım. Bende daha öyle birşey olmadı çünkü.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Yok mu yahu yardım edecek bu sorunla karşılaşmış biri?[hline]Warrior Of Bizim Mahalle Delikanlıları 20.level Monk Hastasıyım tekme tokat ejderha dövmenin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bende de Juggernaut u kıçımı yırtıp öldürünce oyun dona kalıyo her seferinde.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.