Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 evet sorunum başlıktaki gibi. bataryası ve adaptörü bozulduğu için laptopumu servise yolladım.format atılmış. formattan sonra internet hızı yerlerde resmen.2mbit bağlantım var ama coğu site açılmıyor,indirdiğim şeyleri 2-3 kbps ile indiriyorum.windows live update i bile 3-4 saatte yaptı resmen. şöyle bişey,evimdeki diğer laptopa ağ kablosunu taktığımda gayet düzgün calışıyor.ethernet de bi sıkıntı var gibime geliyor. ama sorunu nasıl çözeceğimi kestiremedim.yardımcı olun patiler,cok kanser bi durum :)
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 driverlardan başla en kolayı
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yüklenmemiş driver görünmüyor aygıt yöneticisinde genede güncelleştir dedim coğuna son sürümü yüklü mesajı aldım. çok ayar bi durum ya ..
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ethernet kartının özelliklerinden hızına bak. 10mbs fln değişmiş olabilir. Auto ya da 100mbs full duplex yap.
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 indir şunu fix e bas. tcp/ıp ayarlarını fix liyo olmazsa yaz yine
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 wireless i bozmuşlardır hiç uğraşma geri götür 2 mbps internet ile 3-4 kb saniyede download yapıyorum her sitede arızası neyse bulun yoksa şikayet ederim sizi de
Öne çıkan mesajlar