Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 evet sorunum başlıktaki gibi. bataryası ve adaptörü bozulduğu için laptopumu servise yolladım.format atılmış. formattan sonra internet hızı yerlerde resmen.2mbit bağlantım var ama coğu site açılmıyor,indirdiğim şeyleri 2-3 kbps ile indiriyorum.windows live update i bile 3-4 saatte yaptı resmen. şöyle bişey,evimdeki diğer laptopa ağ kablosunu taktığımda gayet düzgün calışıyor.ethernet de bi sıkıntı var gibime geliyor. ama sorunu nasıl çözeceğimi kestiremedim.yardımcı olun patiler,cok kanser bi durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 driverlardan başla en kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yüklenmemiş driver görünmüyor aygıt yöneticisinde genede güncelleştir dedim coğuna son sürümü yüklü mesajı aldım. çok ayar bi durum ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ethernet kartının özelliklerinden hızına bak. 10mbs fln değişmiş olabilir. Auto ya da 100mbs full duplex yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 indir şunu fix e bas. tcp/ıp ayarlarını fix liyo olmazsa yaz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 wireless i bozmuşlardır hiç uğraşma geri götür 2 mbps internet ile 3-4 kb saniyede download yapıyorum her sitede arızası neyse bulun yoksa şikayet ederim sizi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar