Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 nerde istanbul tişörtü ya ss alsaydınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 adamlarda ne achi varmış :D pati first :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 üçgen saçlıların sc dünyasında yeri olmamalı.ağlata ağlata gönder dimaga gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tecavüz edicek dimaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bi de suna burda galiba gören ss alsin sfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Dimaga bu adamı çatır çatır yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 suna da ordaydı eet gitçem mitçem diodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 desu sen ne güzel bi adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi yine tekbase oynuyo aman diyim dimaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 dimaga yenilse yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ah dimaga ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 <3 void ray <3 haha çok güzel yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Zerg forever. he is god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 of ne çaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 oha canim dimagam dagildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Zerg tam fail yaptı.. Ben bir an denge değişcek sandım :) helal olsun adam oynamıyor konuşturuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 süperdi oyun (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 seriyi alir dimaga ya.beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Seele said: Zerg forever. he is god. Gülsem kızmazsın dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi ben zergi dimaga yüzünden oynuyorum almasi lazim turnuvayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 maine gönderdiği nydus wormlardan birisi tutsa kazanabilirdi; ama o da belki. niye tek base gitti ki dimaga? oyun başında kötü şeyler mi oldu gence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Seele said: abi ben zergi dimaga yüzünden oynuyorum almasi lazim turnuvayi. Bende ilk başta alır sandım ama alman zeki oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 huun said: maine gönderdiği nydus wormlardan birisi tutsa kazanabilirdi; ama o da belki. niye tek base gitti ki dimaga? oyun başında kötü şeyler mi oldu gence dimaga'nın 2 base oynadığı oyun hatırlamıyorum hiç sdkfhlsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aslinda cabuk okudu oyunu hosuobs cabuk farkina vardi yoksa bir nydus caksaydi biterdi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 iki tarafta gayet temiz oynadı. dimaga kaybetsede baya sağlam baskı kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar