Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 "en iyi modem" yerine "bilmemnesi en iyi olan modem" diye ara$tirmak daha dogru. aradigin ozellik en geni$ kapsama alani mi, en iyi aktarim hizi mi, torrentinge en iyi dayanan mi, en iyi oyun performansi mi? nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 linksys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sasdfasdfasdfasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 oyle bi modem yok sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Şimdi bende e-con diye modem var. 7-8 sene oldu sanırım. Şu an modem arayüzünde 6k data geldiğini gösteriyor. Ben daha iyi bişey alsam, data alımında artım olur mu? Şu an modemim aşırı sorunsuz. Ne bir kopma ne bi şey. ya da bir sorun var ben farkedemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 en iyi modem ölü modemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar