Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 türkiyede izmir tabikide. Onun dışında tokyo, oslo, avrupaya vurdunmu kendinide zaten heryer senin bi tren biletine bakıyor.
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Kocaelide yaşıyorum memnunum buradan İstanbul 2 saat mesafede orda yaşamak gibi bi isteğim yok ondan dolayı ama İzmirde yaşamak isterdim güzel yerler oralarda..
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Turkiye de, ankara veya izmir. Avrupa da, Helsinki, Stockholm, Kopenhag, Goteborg... belki prag Amerika da, Seattle (kesinlikle harika bir yer +1), Indianapolis, Chicago.
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben mi? ahahha yok abi sadece tuhaf bi sekilde ankara yi seviyorum, sanirim her gittigimde cok iyi vakit gecirdigim icin orda.. :)
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Valla şöyle güzel bir üniversite açılırsa kesin izmire yerleşirim ilerde ... kesin olmasa da ciddi ciddi düşünürüm heh
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Marmaris de olabilir aslında orda ITAP var hazır
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 NolaxThensbane said: Bursa İzmir leş gibi kokuyor arkadaş. (kusura bakmayın ne zaman geçsem öyle) karşıyaka'ya giderken 5 dakka bi koku geliyordu yıllar önce izmir kokuyor dediğin orası sanırım
GEd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ardeth said: Valla şöyle güzel bir üniversite açılırsa kesin izmire yerleşirim ilerde ... kesin olmasa da ciddi ciddi düşünürüm heh Alman üniversitesi açılacak işte ama ilk olarak sosyal bölümler, mühendislik bölümleri 1 sene sonrasında falan gelecekmiş.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 benim daha doktora postdoc falan var zaten en az 6 sene en fazla 10 sene sonra falan anca. O yüzden acelesi yok açıp iyice oturtsunlar heh
Öne çıkan mesajlar