Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 dgs'de malumunuz derece yapmış bulundum ve şu anda bu 2 okul arasında kalmış durumdayım. Eğitim bazında hangisi üstündür, diğer bazlarda kimin nesi neydir? Sinema TV kapsamında bu 2 okulu da değerlendirmeye alıp bana fikir verirseniz baya mutlu olucam, kurtarın beni şu kararsızlık faslından :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 istanbulu bilmiyom ama andolunun kendi televizyonu, radyosu gazetesi falan var.bu alanda ilk kurulmuş ünilerden diye biliyorum.kadrosunda trt den falan gelme baya eleman var sağlam.çok güzel projelere falan imza atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bildiğim kadarıyla anadolu sinema tv bölümü bayağı sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Salla istanbul'u girebiliyosan anadolu'ya gir, ben 1 net daha fazla yapabilmiş olsaydım giriyodum, peh. ha niye anadolu, eğitim kadrosunu bilmiyorum ama imkanlar bakımından baya iyi ki zaten Türkiye'nin en iyi iletişim fakültesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Anadolu'nun hocaları çok ego, peşlerinden koşturacaksan yararlanırsın. Ama Anadolu tabi yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bi de şöyle durumlar var, 2 yıllık okulum istanbul üni. radyo tv. yani 4 yıllık da istanbul üni olursa intibakta kolaylık falan olmaz mı? ayrıca istanbulda ikamet ediyorum. bunlara rağmen yine anadolu üni. midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar