MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 12 gün allahtan MGS2 geldi de matrix çıkana kadar zaman geçiriyorum Not: Raiden'in boka basıp düşmesi feci komaya soktu beni[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Enter the matrix'de gerçek bilgisayar kodlarıyla matrix kırılabilecekmiş[hline]Mutlu olmaya yetmez ki...
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 11 gün.....offofff[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 türkiye'de enter the matrix'i orjinal bulma imkanım olacak mı acaba oyun çıkınca,gelir mi türkiye'ye etm?[hline]It Is A Good Day To Die
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 up!:)[hline]It Is A Good Day To Die
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 10 gün hayde 16 mayıs böyyükk gün[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Deep-Night, 04 May 2003 22:19 tarihinde demiş ki: Enter the matrix'de gerçek bilgisayar kodlarıyla matrix kırılabilecekmiş[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Olmaz öyle şey. Çünkü ben kod bilmiyom, haksızlık :)[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 9 gün bitsene be kahrolası!!!!![hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 8 gün..... Not: Bugun Blood Rayne'e başladım kasmayı planlıyorum herhalde hafta sonu bitirmiş olurum Not2:Bu iş iyice günlük tutmaya benzedi beah[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 8. güne bende damgamı vurayım aman 8 devrilip sonsuz işareti falan olmasın dikkat edin - kollayın[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 lan 7 gün mü kaldı hmm acil makina toplamam lazım o vakit alıcam almıcam diye kaldım ortada karar veremiyorum yaz sonunda alıcaktım ama artık alıyım bari bu oyun kaçmaz be
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 level da 13 mayıs yazıyo?????yoksa????yoksa?????ewet nağlan ewet 4 gün kaldı ozmanaa[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 level a göre 2 gün bana göre 5 gün (hmm 3 gün farkediyomuş) Matıriks VAysss Siti[hline]Nothing is stopless.....Except Levie.....
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 offff.... biletlerin resimlerini 3 gün onceden koyacam :P 15 bilet aldık :D öküzümblityce oldu biraz..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Öne çıkan mesajlar