balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Öyle hemen atlama sahura, ağırdan olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 lamamama said: sen o pideyi yemişsindir bi de. ayı, kalpsiz, duygusuz. hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 alakam yok hiç bi şekilde kız/oğlan/pide taraflarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ramazan_pidesi said: serin merin değil beyler baya ciddi hikaye. kıza sahip olabilirim ama onu bırakıp üzmek istemiyorum çünkü çok güzel kıyamıyorum. Nereye bırakıyorsun. Hem güzel hem tatlı, hemde böyle güzel süprizler yapabiliyor yaratıcı. Daha ne istiyorsun afroditmi ekmek yapsın sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ayy ne kadar romantiqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ramazan_pidesi said: utancımdan yeni üyelik aldım. sormayın kimim diye ama eskilerdenim. Ramazan başından beri bizim mahalledeki fırından alıyorum pideyi, orda da bir kız var her gittiğimde bir ihtişam bir muhteşem, bazen arkama bakıyorum acaba ilgi gösterdiği benmiyim diye, kız bir sürü müşteri arasından doğrudan bana yönelip hoşgeldiniz, nasılsınız, diye giriyor konuya. Bu güne kadar gayet geyik bir muhabbetten öte değildi ama bu gün kızdan pide istediğimde (Elimle arkadaki kasayı göstererek şu yeni sıcak çıkanlardan alabilirmiyim dememe rağmen) sizin için ayırmıştım ben kalmaz diye söyleyerek tezgahın altından aşağıdaki pideyi verdi, verirkende ellerimle yaptım umarım beğenirsin dedi. Teşekkür ettim ayrıldım, eve geldim kağıdı açtım ki ne göreyim, kız kalp şeklinde pide yapmış :) İçimden umarım herşeyi yanlış anlıyorum diyorum ama pekde öyle gibi durmuyor. Şimdi ben buna cevap olarak ne yapayım bu kıza. Kızın baya gideri var, hani işim gücüm olsa nikahı basarım direk baya hoş ve güzel bi kız. help patiler help dostum pide için aşağıda demişsin ama yukarıda çıktı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kes lan sen olitere said: ayy ne kadar romantiqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 asıl acc ın r ile başlıyor. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ramazan-pidesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abvblizzard said: kes lan sen olitere said: ayy ne kadar romantiqqqq Bittus aldın mı cevabını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 0ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 "roket adam" said: gideri olmasa dahi bi yemeği hak etmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 en az 40 sayfa istiyorum. Yeni bir ask mi doguyor alahimmmm. said: verirkende ellerimle yaptım umarım beğenirsin dedi. daha ne desin hemen yazil kiza. durdugun hata kos kosssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ahahaha yanlış şekillendirilmiş pideyi kalp diye yutturmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hayret hala kimse yazmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Hotdog said: "roket adam" said: gideri olmasa dahi bi yemeği hak etmiş bence. niye be, siz sizden hoslanan kisilerle ayib olmasin diye teselli yemegine mi cikiyosunuz ? (hani farzedelim ki hoslanmiyosunuz/gidersiz vs.) bildigimiz pideyi azcik yamultarak kalp yapti diye mi yemegi hakediyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 evek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 şişman olmayan her kadın yemeği hakeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ayıp olmasın nedir ya. Kızda zaten bir yemeğe çıkar diye yaptı pideyi. Sadaka mı veriyon lan! :D Vicdanımı rahatlatıyon ha? Ne yapmaya çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Eve pide koleksiyonunu göstermeye götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Buddha said: Ayıp olmasın nedir ya. Kızda zaten bir yemeğe çıkar diye yaptı pideyi. Sadaka mı veriyon lan! :D Vicdanımı rahatlatıyon ha? Ne yapmaya çalışıyorsun? gideri olmasa da diyolar! yani hoslanirsan cikarirsin yemege tamam da, hoslanmadigin elemani niye cikariyon yemege, denyo musun. alt tarafi pide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 oha ibretlik bi paylasım o degilde isin ucunda fırıncı küregini yemek de var ahanda kaslı kaslı abileri olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 hani ekmek olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar