Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fırıncı kız bana kalbini verdi

ramazan_pidesi

Öne çıkan mesajlar

ramazan_pidesi said:

serin merin değil beyler baya ciddi hikaye.

kıza sahip olabilirim ama onu bırakıp üzmek istemiyorum çünkü çok güzel kıyamıyorum.

Nereye bırakıyorsun. Hem güzel hem tatlı, hemde böyle güzel süprizler yapabiliyor yaratıcı. Daha ne istiyorsun afroditmi ekmek yapsın sana.
Sosyal ağlarda paylaş

ramazan_pidesi said:

utancımdan yeni üyelik aldım. sormayın kimim diye ama eskilerdenim.

Ramazan başından beri bizim mahalledeki fırından alıyorum pideyi, orda da bir kız var her gittiğimde bir ihtişam bir muhteşem, bazen arkama bakıyorum acaba ilgi gösterdiği benmiyim diye, kız bir sürü müşteri arasından doğrudan bana yönelip hoşgeldiniz, nasılsınız, diye giriyor konuya.

Bu güne kadar gayet geyik bir muhabbetten öte değildi ama bu gün kızdan pide istediğimde (Elimle arkadaki kasayı göstererek şu yeni sıcak çıkanlardan alabilirmiyim dememe rağmen) sizin için ayırmıştım ben kalmaz diye söyleyerek tezgahın altından aşağıdaki pideyi verdi, verirkende ellerimle yaptım umarım beğenirsin dedi.

Teşekkür ettim ayrıldım, eve geldim kağıdı açtım ki ne göreyim, kız kalp şeklinde pide yapmış :) İçimden umarım herşeyi yanlış anlıyorum diyorum ama pekde öyle gibi durmuyor.

Şimdi ben buna cevap olarak ne yapayım bu kıza.

Kızın baya gideri var, hani işim gücüm olsa nikahı basarım direk baya hoş ve güzel bi kız.

help patiler help

dostum pide için aşağıda demişsin ama yukarıda çıktı :S
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Ayıp olmasın nedir ya. Kızda zaten bir yemeğe çıkar diye yaptı pideyi. Sadaka mı veriyon lan! :D Vicdanımı rahatlatıyon ha? Ne yapmaya çalışıyorsun?

gideri olmasa da diyolar!
yani hoslanirsan cikarirsin yemege tamam da, hoslanmadigin elemani niye cikariyon yemege, denyo musun. alt tarafi pide.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...