ramazan_pidesi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 utancımdan yeni üyelik aldım. sormayın kimim diye ama eskilerdenim. Ramazan başından beri bizim mahalledeki fırından alıyorum pideyi, orda da bir kız var her gittiğimde bir ihtişam bir muhteşem, bazen arkama bakıyorum acaba ilgi gösterdiği benmiyim diye, kız bir sürü müşteri arasından doğrudan bana yönelip hoşgeldiniz, nasılsınız, diye giriyor konuya. Bu güne kadar gayet geyik bir muhabbetten öte değildi ama bu gün kızdan pide istediğimde (Elimle arkadaki kasayı göstererek şu yeni sıcak çıkanlardan alabilirmiyim dememe rağmen) sizin için ayırmıştım ben kalmaz diye söyleyerek tezgahın altından aşağıdaki pideyi verdi, verirkende ellerimle yaptım umarım beğenirsin dedi. Teşekkür ettim ayrıldım, eve geldim kağıdı açtım ki ne göreyim, kız kalp şeklinde pide yapmış :) İçimden umarım herşeyi yanlış anlıyorum diyorum ama pekde öyle gibi durmuyor. Şimdi ben buna cevap olarak ne yapayım bu kıza. Kızın baya gideri var, hani işim gücüm olsa nikahı basarım direk baya hoş ve güzel bi kız. help patiler help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ahahahahah çok iyi, hakkaten serin hikaye bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kimin fake'isin sdfds. onun dışında kaç pide aldığına da bağlı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kalp şeklinde para ver bidahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 konuşmaya devam edicen abi, tanıyacaksın napıcaksın yani. Ramazan bereketli gelmiş , takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ahahahaha caps koymuş bir de. şimdi kimse konuyla ilgilenmeyip senin kim olduğunu çözmeye çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ramazan_pidesi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 serin merin değil beyler baya ciddi hikaye. kıza sahip olabilirim ama onu bırakıp üzmek istemiyorum çünkü çok güzel kıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 şu mübarek günde bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 İftara çağır asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 oha ne güzel bas abi nikahı tabi ne duruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kizin jesti cok guzelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ahah iyiymis^^ bi dahaki sefere parayi uzatirken kücük bi kart uzat sen de beraberinde. cafeye cagir bisiler et, telefon numarasi birak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ramazan_pidesi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 boşverin benim kim olduğumu. vakit zemin uygun olursa ilerde çıtlarım kim olduğumu. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 senko said: kizin jesti cok guzelmis :) aynen ben de onu düşündüm, gideri olmasa dahi bi yemeği hak etmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sen o pideyi yemişsindir bi de. ayı, kalpsiz, duygusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 pideyi ikiye böl geri ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Şunlardan bir tane vermediğine memnunsundur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ekmeğin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ramazan_pidesi said: serin merin değil beyler baya ciddi hikaye. kıza sahip olabilirim ama onu bırakıp üzmek istemiyorum çünkü çok güzel kıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ascraeus said: pideyi ikiye böl geri ver. + lamamama said: sen o pideyi yemişsindir bi de. ayı, kalpsiz, duygusuz. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ramazan_pidesi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 biraz açayım orasını. yani bugune kadar pek ciddi ilişkim olmadı ama hep o tarzda kızlarla takıldım. ama bu başka. baya sakin, sessiz bir kız yani oyle 3-5 ay çiğne at yaparsam kız çok üzülür kıyamıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Dartanian said: İftara çağır asd İşte yaz günlerine rast gelen ramazan ayında nazikçe ve itici olmadan "kızları nasıl yemeğe çağırabilirim ?" in önerisi, en parlak ve en güncel trendi. Oğlunuz olursa adını ramazan koyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Sahura da çağırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 rocket adam'in dedigi gibi ne olursa olsun kiz guzel bir yemegi hak etmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar