necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Şahsen ben sıkıldım artık yaz ortamından okulu özledım tek yumrukla delınebılen prevabrik duvarlarını ozledım geyıklerı, derslerde azmayı falan...[signature][hline]Briq
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben özledim ama liseyi hemde şimdiden ühühühühü :([signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben keşke lise3 hiç bitmeseydi :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hayır özlemedim hatta okul bitsin artık neyse az kaldı[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
karakabus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya bende çok özledim liseyi insan kaybedince anlıo lise ortamı süpermiş heygidi günler ehuehueh :)üni.deyince özgürlük felan ama yok be kardeşim herkes boş[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 lise 3 üm bu sene walla özledim okulu arkadaslarımı kızları üühü acılıncada keske bitse dicez neyse .[signature][hline]yer=kadıkoy mekan=sukru saracoglu O 55 bin sosisliden biri. İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 evet bende lıse sonum bu sene ve cok uzuluorum lıse hayatımın bıtmesıne[signature][hline]Briq
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya nesini özlüceksini bunaltan sınavlar oha saça bak favorilerde elvis kadar olmuş diyen hocalar mı yoksa sabahın 6. 30 unda bi karga malum işini yapmadan kalkıp onca uzunluktaki yolu gitmeyimi okula vardığınızda derslerde uyuklarken uyandırılmayımı alasen söele bakim[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben lisemi de özledim üniversitemi de.. yaa açılsın okullar artık[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 belki insaların liseyi özlemelerinin sebebi senin o saydığın şeylerden çok farklı ve çok daha değerli şeylerdir ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Angelfire, 16 Ağustos 2004 01:41 tarihinde demiş ki: ya nesini özlüceksini bunaltan sınavlar oha saça bak favorilerde elvis kadar olmuş diyen hocalar mı yoksa sabahın 6. 30 unda bi karga malum işini yapmadan kalkıp onca uzunluktaki yolu gitmeyimi okula vardığınızda derslerde uyuklarken uyandırılmayımı alasen söele bakim ya dogru dıosun da bi sure sonra insan alışıo tabı okula da bağlı biraz hocalara falan ama bence bi sure sonra sabah kalkmanın yukunden hoca dırdırından cok geyıkler eğlenceler fln ön plana cıkmaya başlıo yani bence :)[signature][hline]Briq
necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Ardeth, 16 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki: belki insaların liseyi özlemelerinin sebebi senin o saydığın şeylerden çok farklı ve çok daha değerli şeylerdir ;) +1 of derdime derman :)[signature][hline]Briq
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hayır hayır hayır :( hiç istemiyorum hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç :([signature][hline]The Untouchable
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Ardeth, 16 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki: belki insaların liseyi özlemelerinin sebebi senin o saydığın şeylerden çok farklı ve çok daha değerli şeylerdir ;)
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben ösleıdm yava$tan..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben arkadaşlarımı özledim dicem git dışarda buluş diceksiniz ama okul apayrı bi olay(hele lise2 olacaklar en güzel seneye giriosunuz bilin deerini)ayrıca hocalarımıda özledim:) bazılarını tabiiki...1sene sınıfta kaldıım için bu sene mezun olan arkadaşlarımı özledim şimdiden...[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Boş oturmaktan sıkıldım artık ben de. Açılsada uğraşacak bişeyler olsa :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya git abi liseyi baştan okutmaya kalksalar şu anda bana muhtemelen gazetelere çıkarım bütün okul idaresini ve bir kaç grup öğrenciyi katleden G. D diye[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben hayatım boyunca lise3ü tekrar ve tekrar okumaya razıyım hemde össsi ile beraber[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Tyrael, 16 Ağustos 2004 01:50 tarihinde demiş ki: ben arkadaşlarımı özledim dicem git dışarda buluş diceksiniz ama okul apayrı bi olay katılıyorum gecen sene şubat tatılınde okulla antalyaya gitmiştik acaıp eğlenmiştik bu yazda arkadaşlarla marmarise gittik ama antalya kadar eğlenemedık[signature][hline]Briq
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 açılsın biran önce ve kapansında kurtulayı8m şu lise otamından a.k.a kafam girsin liseye[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 abi öyle aktiviteler ayrı topluca gidersiniz okulca eğlenirsiniz ama abi iyi geçen günlerle kötü ve boğuk geçen günleri karşılaştırın hangisi ağır bascak[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yani nedir abi kodumun öğrenci yönetmeliği kafamın girmesi gereken mantalite sahibi müdürler gereksiz öğretmenler ve saçma öğrenciler uykusuzluk takım elbise saç sakal her sabah ( arbartmiyim 3 günde bir ) traş ol okula alınma sabah git bakkaldan permatik al traş ol fln filan ohoooo[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ya okuldan nefret ediorz(ben etmiorm artık!derslerden nefret ediorm karıştırmamak lzm!) ama bi düşünün bakalım okul olmasaydı bgn hiçbi arkadaşınız belki!okul arkadaşlıklar kurmanın çocuklarınıza hikayeler anlatacaınız yerin kaynaıdır![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ahh ahh öğretmenler beni kapıda permatikle beklerdi off ne günlerdi beee
Öne çıkan mesajlar