Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulu özleyen var mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben keşke lise3 hiç bitmeseydi :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hayır özlemedim hatta okul bitsin artık neyse az kaldı[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
ya bende çok özledim liseyi insan kaybedince anlıo lise ortamı süpermiş heygidi günler ehuehueh :)üni.deyince özgürlük felan ama yok be kardeşim herkes boş[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun
hep yakınımızdakiler uzaktır bize
ney sesine hasret büyürüz biz
Mesaj tarihi:
lise 3 üm bu sene walla özledim okulu arkadaslarımı kızları üühü acılıncada keske bitse dicez neyse .[signature][hline]yer=kadıkoy
mekan=sukru saracoglu
O 55 bin sosisliden biri.

İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar,
Ama onu kalbinde öyle sakla ki,
Gerçekden isteyen bulsun...

Mesaj tarihi:
ya nesini özlüceksini
bunaltan sınavlar
oha saça bak favorilerde elvis kadar olmuş diyen hocalar mı
yoksa sabahın 6. 30 unda bi karga malum işini yapmadan kalkıp
onca uzunluktaki yolu gitmeyimi
okula vardığınızda derslerde uyuklarken uyandırılmayımı
alasen
söele bakim[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
belki insaların liseyi özlemelerinin sebebi senin o saydığın şeylerden çok farklı ve çok daha değerli şeylerdir ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 16 Ağustos 2004 01:41 tarihinde demiş ki:
ya nesini özlüceksini
bunaltan sınavlar
oha saça bak favorilerde elvis kadar olmuş diyen hocalar mı
yoksa sabahın 6. 30 unda bi karga malum işini yapmadan kalkıp
onca uzunluktaki yolu gitmeyimi
okula vardığınızda derslerde uyuklarken uyandırılmayımı
alasen
söele bakim

ya dogru dıosun da bi sure sonra insan alışıo
tabı okula da bağlı biraz hocalara falan
ama bence bi sure sonra sabah kalkmanın yukunden hoca dırdırından cok geyıkler eğlenceler fln ön plana cıkmaya başlıo
yani bence :)[signature][hline]Briq
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 16 Ağustos 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
belki insaların liseyi özlemelerinin sebebi senin o saydığın şeylerden çok farklı ve çok daha değerli şeylerdir ;)

+1 of derdime derman :)[signature][hline]Briq
Mesaj tarihi:
ben ösleıdm yava$tan..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
ben arkadaşlarımı özledim dicem git dışarda buluş diceksiniz ama okul apayrı bi olay(hele lise2 olacaklar en güzel seneye giriosunuz bilin deerini)ayrıca hocalarımıda özledim:) bazılarını tabiiki...1sene sınıfta kaldıım için bu sene mezun olan arkadaşlarımı özledim şimdiden...[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Mesaj tarihi:
ya git abi liseyi baştan okutmaya kalksalar şu anda bana muhtemelen gazetelere çıkarım bütün okul idaresini ve bir kaç grup öğrenciyi katleden G. D diye[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben hayatım boyunca lise3ü tekrar ve tekrar okumaya razıyım hemde össsi ile beraber[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Tyrael, 16 Ağustos 2004 01:50 tarihinde demiş ki:
ben arkadaşlarımı özledim dicem git dışarda buluş diceksiniz ama okul apayrı bi olay

katılıyorum
gecen sene şubat tatılınde okulla antalyaya gitmiştik acaıp eğlenmiştik
bu yazda arkadaşlarla marmarise gittik ama antalya kadar eğlenemedık[signature][hline]Briq
Mesaj tarihi:
abi öyle aktiviteler ayrı
topluca gidersiniz okulca eğlenirsiniz
ama abi iyi geçen günlerle kötü ve boğuk geçen günleri karşılaştırın hangisi ağır bascak[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
yani nedir abi
kodumun öğrenci yönetmeliği
kafamın girmesi gereken mantalite sahibi müdürler
gereksiz öğretmenler
ve saçma öğrenciler
uykusuzluk takım elbise
saç sakal
her sabah ( arbartmiyim 3 günde bir )
traş ol
okula alınma sabah git bakkaldan permatik al traş ol
fln filan
ohoooo[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya okuldan nefret ediorz(ben etmiorm artık!derslerden nefret ediorm karıştırmamak lzm!) ama bi düşünün bakalım okul olmasaydı bgn hiçbi arkadaşınız belki!okul arkadaşlıklar kurmanın çocuklarınıza hikayeler anlatacaınız yerin kaynaıdır![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
  • Yeni Oluştur...