Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Merhaba, 4 farkli template altinda toplamda 30 joomla site kurulumu ve uygulamasi yapmak istiyoruz. Joomla konusunda deneyimli ve bilgi sahibi arkadaslarin ozel mesajla bana ulasip cep nosunu vermesini rica ediyorum. Tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hayır ben mesela joomla kullandım ettim sürekli kurcaladım ama başvurmaya çekindim. ne bir açıklama var ne bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 templateler hazır durumda mı bastan mı yapılacak? bir de kurulumdan kasıt joomla'yı servera mı kuracaz yoksa icerigin duzenlenmesi de bizim sorumlulugumuzda mı? bir de kazancımız ne olacak tabi. sorulara cevap alabilirsem ilgilenirim konuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Eksik bilgi verdiysem üzgünüm. Sunucuya kurulumları yapılacak ve bizim seçmiş olduğumuz templateler ile içerik sitediğimiz şekilde şekillendirilecek. Maddi konuyu mümkünse telefonda konuşmak istiyoruz, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar