Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 mardox said: http://i54.tinypic.com/141s3ep.png yardımcı olabilen çıkarsa <3 aynı hatayı alıyorum, giremedim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Bu arada oyun rooter'ımı kitliyor. Çok enteresan bir sorun bu. LOL oynarkende oluyordu aynısı, araştırdım "Pando Media Booster" denen birşey yüklenmiş bir programla, silince düzelmişti. Bu neyle çakışıyor merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 GFWL başka oyun oynadın mı online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Silphatos said: GFWL başka oyun oynadın mı online? Yok oynamadım ama neden rooter kitleniyor çözemiyorum, ne alakası var ki yüklenen aptal bir programın rooter'ı kitlemesiyle falan. Rooter rooter'lığını bilsin, veri değiş-tokuşu yapsın, gerisine karışmasın, adam olsun. Var mı benzer problem yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o zaman oyundan değildir gfwl problemidir, çok duydum her şeyi online oynayabiliyorum ama ne yaptıysam gfwl'e giremedim diyen. gerçi sen de giriyor galiba ama kitlenme de bence dandik clientın işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Muhtemelen. Birazdan windows üstünde açıcam bakalım GFWL'yi, bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Myshkin said: mardox said: http://i54.tinypic.com/141s3ep.png yardımcı olabilen çıkarsa <3 aynı hatayı alıyorum, giremedim bi. bende de aynısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ulan nord yok mu ya OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 server diye bişi mi var ya ben bodos giridm oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Loxias said: Myshkin said: mardox said: http://i54.tinypic.com/141s3ep.png yardımcı olabilen çıkarsa <3 aynı hatayı alıyorum, giremedim bi. bende de aynısı var ne yazık ki çözüm bulamadım :( oyunu silip tekrar indiriyim dedim bu sefer de "can't complete install" hatası veriyor install edince de "granny2.dll" bulunamadı diyor. valla bu uğraştığım kadar oynıcam mı meçhul !? microsoft bir kez daha antipatimi bileğinin hakkıyla kazandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 beraber oynayacaksak serverları yazın beyler ben abydos'tayım ama transfer edebiliyoruz şuan kaparlar onuda paralı yaparlar allah bilri yakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abydos doluydu corinth actım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 şehrim Ithake. herkes haddini bilecek. OOO Odesyusreyiz OOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 çıktımı oyun ? kaç para nerden aldınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 f2p ama sanırım düzgünce oynamayı düşünüyorsan premium yaptırman şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bedava ama premium var zenginler için lvl 6 oldum, daily questler falan var sdf 10 olsamda fillerim gelse, kaç lvl var bu arada max? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 e iyi bu yoklukta bedava takılırız madem, guild kurulup raid yapabiliozmu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 acele olarak wikisinin gelişmesi lazım, çok fazla store var ney neye yarıyor napıyor detay lazım baya. LathspeLL sana friend şeysi gönderdim bide, şehrine gelcem questim var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Loxias said: Myshkin said: mardox said: http://i54.tinypic.com/141s3ep.png yardımcı olabilen çıkarsa <3 aynı hatayı alıyorum, giremedim bi. bende de aynısı var Valla bizim hatayla ilgili bir başlık var: http://forums.ageofempiresonline.com/forums/1/84303/ShowThread.aspx Genel olarak porttur, şudur budur diyorlar ancak sorun çözülememiş görüldüğü üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Hacılar ben bu oyun değer mi değmez mi anlamadım ki. Premium olmadıktan sonra pek anlamı yok gibi geldi bana doğrumudur * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 mardox said: haha çok iyi ya season 1 pack 99$ :D her bi civ 20 $ hey yavrum hey +31 Şaka gibi fiyatlar. Bende bi de Pound ahah. Grafikler tatlı olmuşta heveslendim alayım premium fln diye fiyatları görünce resmen dumur oldum. 13$ olsun aylık olsun sgfdgf. Microsoft'tan summer sale bekliyoruz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 valla benımde hosuma gıttı tam fıyatları soracaktım, ohooo buna para dayanmaz , manyak bunlar ya yok direk bıraktım oynamayı iyice saracak sonra dayanamıycam vercek dunya para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 oyuna giremiyoruz bi patch gelse bari kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 saol myshkin 2 yöntemi de denedim bişi değişmiyor. garip bi hata var bazen microsoft'tan ne çıkcağı belli olmuyor. biraz şikayet gelsin bu konuyla ilgili patch çıkarırlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar