Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 coop da sorun olmuo da 2v2 veya 1v1 pvp lerde çok lag oluyuor onu düzeltmeleri lazım eğlenceli yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 cret demo quest yaptımda ulan 8 dalga atagı itekledik sonda filler baskıyı arttırdı zor savurdum yeminle greekin imba adamı yok mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 hippikonlar baya güclü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 crete questlerde guard tower spam yapiyorum hic zorlanmadan bitirebiliyorsun. tabi biraz unit yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 oyundan banlanmısım... hangi sebeple oldğuuda yazmıyo mail falanda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 The server is down for scheduled maintenance and the WRONG message is showing up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 meh tam bir microsoft hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 off inventory doldu anasını satim hadi onu geçtim o slot dalgasını yapmakta premium istiyor :).itemlarıda kullanamıorum premium istiyor.sıkıntı lvl 10 dayım.bundna sonra premium alınca devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msirvan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bosver pre yi zaten inv itemleri kullanmak pre istor sat direk inv de bos yer olur ben ole yaptim d3 cikacak yakinda bakmam suratina bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 arkadaşlar, oyunu yüklemeye başladım...diğer mmolardakı gibi server seçimi varmı? hangi serverda takılıyorsunuz? guild olayı varmı? aoe2 hastasıydım bu oyun resimleri biraz çizgi film gibi kalmış oyun sizce nasıl aoe2 ye benziyormu? biliyorum çok soru srdum ama aoe ismini görünce heyecan yaptık gece gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ben abydosdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 servera nasıl girebiliyoruz direk beni oyuna attı edit:hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 CopperyVermin9 nikim ekleyebilirsiniz. Bu salak niki otomatik aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 oyun sardı epey...CopperyVermin9 nikim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 herks hangi serverda bende oraya geleyim visit friends city questi vardı ztn.ben englishlerden birindeyim hangisi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 aa ne iyiymiş lan iş güç yokken akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ne saçma bir şey ya inventory doldu taştı zaten quest var advisor hall kur diyo, invde blueprinti var ama premium yok diye kuramıyosun. Hiç verme o zaman questi de blueprinti de? Premium satın almaya çalışınca http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/Premium-Egyptian-Civilization-Pack/00000000-0000-400e-80cf-00074d530fa3 burda 15 euro tıklıyosun checkoutta 20 euro yazıyo, kk limitini 60 lira yaptım ödetmiyor nedense falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 geçen gün mail gelmiş. persleri eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gmW7oTO2m-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ilk çıktığında oynamıştım aslında baya sarmıştı sonra bir daha hiç oynamadım niyeyse nasıl oyun para vermek illa zorunda kalıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 premium olmadan oynamayi dusunme. bi 20 euro veriyosun onun icin. adamlar surekli yeni seyler ekliyor hepsi de dlc modeli parali. adam gibi multi oynamak icin almak gerekir. bi senede 100 euro vercek gerizekalilar ariyorlar iste. oynamak istesem bile sirf su cakallik icin oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 egyptian premium şu an için 6,5 pound http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/Premium-Egyptian-Civilization-Pack/00000000-0000-400e-80cf-00074d530fa3 almayı isteyenlere duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 kaç aylık oyun hala router/modem hatası devam ediyor. ahahha microsoft <3 iyi ki adamlar online oyun işinde çok varlık gösteremiyorlar yoksa hepimiz teknik arızalardan ağlıyor olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 champion mode geldi oyuna, bildiğin age of işte. bütün üniteler techler hersey acık, itemlar etkilemiyo hiç bişeyi. düz multi canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 http://www.ageofempiresonline.com/en/articles/blog-20120401 ahahaha bu arada celtler cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar