Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Empires Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off inventory doldu anasını satim

hadi onu geçtim o slot dalgasını yapmakta premium istiyor :).itemlarıda kullanamıorum premium istiyor.sıkıntı

lvl 10 dayım.bundna sonra premium alınca devam ederim
Mesaj tarihi:
arkadaşlar,

oyunu yüklemeye başladım...diğer mmolardakı gibi server seçimi varmı? hangi serverda takılıyorsunuz? guild olayı varmı? aoe2 hastasıydım bu oyun resimleri biraz çizgi film gibi kalmış oyun sizce nasıl aoe2 ye benziyormu?

biliyorum çok soru srdum ama aoe ismini görünce heyecan yaptık gece gece...
Mesaj tarihi:
Ne saçma bir şey ya inventory doldu taştı zaten quest var advisor hall kur diyo, invde blueprinti var ama premium yok diye kuramıyosun. Hiç verme o zaman questi de blueprinti de?

Premium satın almaya çalışınca

http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/Premium-Egyptian-Civilization-Pack/00000000-0000-400e-80cf-00074d530fa3

burda 15 euro tıklıyosun checkoutta 20 euro yazıyo, kk limitini 60 lira yaptım ödetmiyor nedense falan.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
premium olmadan oynamayi dusunme. bi 20 euro veriyosun onun icin. adamlar surekli yeni seyler ekliyor hepsi de dlc modeli parali. adam gibi multi oynamak icin almak gerekir. bi senede 100 euro vercek gerizekalilar ariyorlar iste.

oynamak istesem bile sirf su cakallik icin oynamam.
Mesaj tarihi:
egyptian premium şu an için 6,5 pound
http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/Premium-Egyptian-Civilization-Pack/00000000-0000-400e-80cf-00074d530fa3
almayı isteyenlere duyurulur
Mesaj tarihi:
kaç aylık oyun hala router/modem hatası devam ediyor.
ahahha microsoft <3
iyi ki adamlar online oyun işinde çok varlık gösteremiyorlar yoksa hepimiz teknik arızalardan ağlıyor olurduk
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
champion mode geldi oyuna,

bildiğin age of işte. bütün üniteler techler hersey acık, itemlar etkilemiyo hiç bişeyi. düz multi canavar gibi.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...