Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl bağlattım kimse bana bağlanamaz oldu

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

Yaw eskiden 56k ile netten çatır çatır directip oynardık ben host ederdim şimdi adsl aldım oh dedim bütün hostlar bana ama kimse benim makineye bağlanamıyor+icqdan dosya yolluyamıyor sorunumu adım adım en son ayrıntısına kadar anlatabilecek bir pati mevcutmu acabA?[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz.
Ne gerek var kavgaya
Sosyal ağlarda paylaş

Çok detaya girmeden söyleyeyim, ADSL modeminin firewallu arkadaşlarının sana erişmesini engelliyor. Senin yapman gereken: Kullanacağın uygulamaların hangi portlarla iletişim kurduğunu bulmak ve modem ayarlarından o portlara izin vermek, yada modemin firewallunu komple devredışı bırakmak[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AutolycuS, 13 Temmuz 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
Çok detaya girmeden söyleyeyim, ADSL modeminin firewallu arkadaşlarının sana erişmesini engelliyor. Senin yapman gereken: Kullanacağın uygulamaların hangi portlarla iletişim kurduğunu bulmak ve modem ayarlarından o portlara izin vermek, yada modemin firewallunu komple devredışı bırakmak

heh şunu bi açıklasan biraz fransızım bu konulara :D[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz.
Ne gerek var kavgaya
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Modemlerinizin firewalları belirli portlardan girişlere izin vermiyor işte, o portlara izin vermeniz lazımki dışardan biri o porttan size girsin :P.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
arkadaşlar ben kendi sorunumu hallettim buraya da yazıyorum aynı derdi olanlar ip aramakla uğraşmasın
MSN messeger ile sorunu olanlar firewall da port olarak 1863
kullanılmalı ip adres(ler)i olarak da:
64.4.13.170
64.4.13.190
bunlar girilince ben kendi sorunlarımı halletmiş oldum umarım aynı sorunu yaşayanlara yardım edebilmiş olurum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...