Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Yaw eskiden 56k ile netten çatır çatır directip oynardık ben host ederdim şimdi adsl aldım oh dedim bütün hostlar bana ama kimse benim makineye bağlanamıyor+icqdan dosya yolluyamıyor sorunumu adım adım en son ayrıntısına kadar anlatabilecek bir pati mevcutmu acabA?[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bende de var adsl de sorun ne[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Çok detaya girmeden söyleyeyim, ADSL modeminin firewallu arkadaşlarının sana erişmesini engelliyor. Senin yapman gereken: Kullanacağın uygulamaların hangi portlarla iletişim kurduğunu bulmak ve modem ayarlarından o portlara izin vermek, yada modemin firewallunu komple devredışı bırakmak[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: AutolycuS, 13 Temmuz 2004 00:36 tarihinde demiş ki: Çok detaya girmeden söyleyeyim, ADSL modeminin firewallu arkadaşlarının sana erişmesini engelliyor. Senin yapman gereken: Kullanacağın uygulamaların hangi portlarla iletişim kurduğunu bulmak ve modem ayarlarından o portlara izin vermek, yada modemin firewallunu komple devredışı bırakmak heh şunu bi açıklasan biraz fransızım bu konulara :D[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 çok kasış kısacası[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 huuu yokmu la kimse[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bendede aynı sorun var bi diablo yapamadık kimse ile[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Modemlerinizin firewalları belirli portlardan girişlere izin vermiyor işte, o portlara izin vermeniz lazımki dışardan biri o porttan size girsin :P.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Evet bendede aynı sorun varddı aoe de kimse bana bağlanamadı firewallu kapattım sorun giddi.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: SilphatosIce_, 30 Temmuz 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Modemlerinizin firewalları belirli portlardan girişlere izin vermiyor işte, o portlara izin vermeniz lazımki dışardan biri o porttan size girsin :P. işte budur sorununuza net bir çözüm,tebrikler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baradh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 peki biz programlaın kullandıkları portlara (mesela msn de) nesıl bakabiliriz? ben çünkü ne sesli ne de görüntülü chat yapamıyorum. şimdiden cevaplar için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baradh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 arkadaşlar ben kendi sorunumu hallettim buraya da yazıyorum aynı derdi olanlar ip aramakla uğraşmasın MSN messeger ile sorunu olanlar firewall da port olarak 1863 kullanılmalı ip adres(ler)i olarak da: 64.4.13.170 64.4.13.190 bunlar girilince ben kendi sorunlarımı halletmiş oldum umarım aynı sorunu yaşayanlara yardım edebilmiş olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Birde ADSL'nin upload'ı yavaş (bilmiyorum alakası var mı yok mu:D)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar