Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 yav acayip uosadım vakit olduğu içinmidir nedir böyle resmen içim depreşti yokmudur hazırda makinası olan yada almayı düşünen server hazır scripttir muldur etc. herşeyiyle makina lazım birde güzelinden bi kaç kişi. varsa açalım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 server açmak kolay, 2-3 kişi 1 ayda 0 dan script bile yazarız ama oyuncu yok ki ortada.. 3 kişinin oynayacağı server'a script yazmam ben şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yahu sıfırdan yazmakla vakit kaybetmeyelim bende var diyorum hayvan gibi sphere hazırda duruyo belli bir kitle var yok diyemeyiz ama bölük pörçük bir istatislik le ortalamanın ne istediğine bakar ona göre şekil veririz. hatta hali hazırda açık olan bir sunucuya entegre bile edilebilir sade kafa karıştırayacak adam gibi bir sunucu yapalım diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 3-4 haftadır bizde zaman buldukça remote'da çalışıyoruz isterseniz vereyim remote'u sizin projeden devam edelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yörüngeye gitmiş tüh neyse hala teklifim geçerli adam gibi bir kadroyla güzel birşeyler yapabiliriz resimlerdeki benim ürün. biraz baktım yeni jenerasyondan pek bilgili adam yok varsa eskilerden birileri her türlü ortama ayar verebiliriz diyorum ben. resim-ül fettah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 neresi açık adresin neresi yören http://www.youtube.com/watch?v=uJgwMKFLT8I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Black_Lupin said: yav acayip uosadım vakit olduğu içinmidir nedir böyle resmen içim depreşti yokmudur hazırda makinası olan yada almayı düşünen server hazır scripttir muldur etc. herşeyiyle makina lazım birde güzelinden bi kaç kişi. varsa açalım yav. ö.m yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 oyuncu varda %80 ı ko tayfası çingene,veled. Geri kalan %20 luk eski uo cuların coguda yabancı serverlarda. Hiç boşuna kasmayın derim en fazla trsecondage gibi 1-2 ay 20-25 kişi sonrada 3-4 kişiye düşer oyuncu sayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bende var makina, uğraşırım diyorsan açayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 açın da oynayak (yalana bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huunbirpic Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ccc aquila piçtir ccc ccc fizban piçtir ccc ccc cuce serefsiz ccc ccc lombak serefsiz ccc nobrain.dk fizban/lombak/aquila dedeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3131herturlusikerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ccc aquila piçtir ccc ccc fizban piçtir ccc ccc cuce serefsiz ccc ccc lombak serefsiz ccc nobrain.dk fizban/lombak/aquila dedeleri İNCİ CUCEYİ SİKER ipbanisiktim31 31ipbanisiker 3131herturlusiker titrettitret herturlusiker havadakarada3131 whoismesiker31 havadakarada31 ipbanamodemreset31 sok sok sok CCC SİKERLER CCC CCC bolumlerin hepsini siktim CCC ccc modemi acıp k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ne tür bi makina lazim bunun icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 çok öyle ahım şahım bir makina gerekmiyor tek gereken bant genişliği iyi olan bir internet 1gb ram en az 80 gb hdd. durumun benle ilgisi yok genel bir bilgi olduğunu düşünerek yazdım beni düşünerek sorduysan makina hazır sunucuda hazır ayar yapıyoruz sadece ama yinede görüşmek istersen özel mesaj atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 eski uo oyuncularından büyüyememiş olanları toplasak 200 kişi kadar, her biri aylık 1-2 lira koysa, private server olarak yürüse, davetiye olmadan giriş olmasa ve herkes davet ettiğinden sorumlu olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 olur cok iyi olurda nasıl bir araya gelebilir ki o kadar kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 geceleri dua edelim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 muahah cevaba bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ne adamdı wiealtbistdu valla yazık oldu elemana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 servera para verceksem edit isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 editsiz uo mu oynanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar