deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bu dönemki ÜDS'ye gireceğim de bir aydan fazladır OSYM'nin sitesini takip ediyorum, hatta bugün başvurular da başladı fakat hala ne başvuru klavuzu ne form sitede yayınlanmadı. Nereye başvurmam gerektiğini, hangi evrakları toplamam gerektiğini, başvuru formunu nasıl elde edeceğimi hiç bilmiyorum. Durum hakkında bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Kimse mi girmiyor ÜDS'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 hmm buna da gireyim maaşım artsın ğğğmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sonbahar üds ye bende başvurdum fakat aklıma takılan bişey var, sınavdaki fen bilimleri ve ya sosyal bilimler testlerinden başvuracagım enstitüye uygun olanını mı seçicem yoksa istege mi bağlı? matematik mezunuyum fakat işletme iktisat yüksek lisansı düşünüyorum, onun için sosyal bil mi seçmem lazım, nedir anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 istediğini seçiyorsun, hangisini rahat yapabileceksen onu seç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 önce garanti atm'sine para yatırıyorsunuz, dekontunuzu alıp gidiyorsunuz ösym bürosuna. orada dolduruyorsunuz formu, içeri giriyorsunuz. üç beş lira da orada veriyorsunuz. webcamden fotoğrafınızı çekip nüfus bilgilerinizi falan giriyorlar. kayıt belgenizi verip hadi selametle diyorlar. ve evet neyi rahat çözecekseniz hangi terimlere daha aşinaysanız o alandan girin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 üds çok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 çoğu üni. inanmıyor bu sınava kabul şartına alternatif olarak eklemiyor, yök buna bişey yapması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar