Abus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 arkadaşlar ya bu mouse un kablosu beni fıtık ediyor.hayata küstürdü beni desem yeridir.Wireless a geçmeyi düşünüyorum ama wireless lar oyunlarda kötü yok havay kaldırınca filan birşeyler oluyor filan diye duyumlar aldım bu duyumların aslı varmıdır?Ayrıca ağır oluyorlar diyede duydum bu konuda ne düşünüyosunuz?Önerebileceğiniz bir model var mı?[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 mx700 gayet iyi oyun oynamiycaksan herhangi bir microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 MX 700 hangi marka?[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben a4tech in mouse unu kullanıom ( modeli irw-25 ) gayet güzel çalışıo . ağır değil , havaya kaldırınca bişi olmuo ( patlamaz korkma :) ) , arada pili bitio , odanın öbür ucundan kullanabiliyosun ...[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 daha once kullanmama ragmen wireless mouse & klavyelerden hic guzel performans alamadim hele ki oyunlarda 1-2 salise'lik gecikme bile sizi deli edebiliyor, bu yuzden her zaman default'tan $a$mamak lazim ;)[signature][hline]Gecmi$i golgeye teslim ettim ve $imdi golgeler takibimde, ardimda bir yigin manzara. Sorgusu ba$ladi yarinin ufukta gun batmakta, her geli$in bir gidi$i mechule farz ederim sorgumu kesin. Gun donumunde siradaki gelsin golgemi karanliga teslim edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 +1[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 microsoft un seti var bende gayette şahane çalışıyor radyo dalgası üzerinden çalıştığı için muhteşem sonuçlar alabiliyorsun alalı 2 ay oldu 2 aydır pil durumu good da.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 benim arkadaşta war microsoft mouse klavye klavyesi güzelde mouse 2 yılda bozuldu ve kıçtarafında piller olduu için kıçı ağırlaşıo öntarafı gidio arkası sora gelio oyun için çok kötü ama oyun için almıcaksan ii bence ayrıca evin iki ucunda denedik çok ii çalışıo (yaklaşık 15 metre) klavyesine lafım yok ama yanında bi tane pil şarj etmek için bi alet alsan ii olur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 logitech mx700 ve mx900'ler şarjlı ve sorunsuz süper mouse'lar. tek kötü yanı çok ağır olmaları. ama alışılıyomuş duyduğuma göre. tabii bir de dehşet tuzlular.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar