Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın patiler...

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Öss nedeniyle artık bilgisayarla olabildiğince az ilgilenicem. Zaten istanbudla yatılıyım, dershane, etüt falan derken zama nbulamam heralde

Kendinize çok iyi bakın, bana össde başaarıalr dileyin

en geç haziranda görüşmek üzere

=0=[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bir karar vermişin devam ettirmen dileğiyle ve iyi şanslar :)

ha küçük bir tavsiye sakın eski össleri çözüpte yüksek puan alırsan (umarım alırsın) gaza gelme onlar çok yanıltıcı :p bütün sınavlarının ortalamasını al daha gerçekçi olur[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

1 dakika içinde bile bu kadar yardımcı ve destek olan biryeri nasıl bırakıcam merak ediyorum:)

umarım haziran 2005te bu topicin altına mutlu şeyler yazabilirim.[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

alkol ve içki konsantrasyon eksikliğine sebep olur dikkat dağıtır vs bir sürü var istersen sayayım tek tek ama en az gününün dörte birini bilgisayar başında geçirmek kadar kötü (ben sürekli bir alışkanlık olduğunu var sayarak söylüyorum)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

yani tabi sigaraya hiç başlamayın bencede azıda kötü çoğuda kötü ama hemen öyle kesemiyeceksen bile olabildiğince az çok az içmeye bak. Yani bizim dershanede millet ders bitsinde balkona gidip sigara içeyim diye çıldırırdı öyle olunca ne anlamıkaldı dersin :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tyrael, 16 Ağustos 2004 03:00 tarihinde demiş ki:
off hmm ozaman bu son paketim diorm ve denemeye başlıorm!şuan tam21 sigaram var bide motivasyon eksiklii!

niye motivasyon eksikliği olsun kendine nekadar yararlı birşey yaptığının farkındasındır herhalde :) bence öss için sigarayı bırakabiliyorsan bu sana motivasyon olmalı iğrenç bir alışkanlıktan kurtuluyorsun hem.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...