Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Öss nedeniyle artık bilgisayarla olabildiğince az ilgilenicem. Zaten istanbudla yatılıyım, dershane, etüt falan derken zama nbulamam heralde Kendinize çok iyi bakın, bana össde başaarıalr dileyin en geç haziranda görüşmek üzere =0=[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bende ağustos sonu ayrılacam galiba.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 daha dur yaw bende gidecem bütün lise2ler beraber bırakalım[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Çok çalış... Arkadaşlarınla fazla takılma... Alkol ve tütün alma ... Sana bunları önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 iyi bir karar vermişin devam ettirmen dileğiyle ve iyi şanslar :) ha küçük bir tavsiye sakın eski össleri çözüpte yüksek puan alırsan (umarım alırsın) gaza gelme onlar çok yanıltıcı :p bütün sınavlarının ortalamasını al daha gerçekçi olur[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 1 dakika içinde bile bu kadar yardımcı ve destek olan biryeri nasıl bırakıcam merak ediyorum:) umarım haziran 2005te bu topicin altına mutlu şeyler yazabilirim.[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 umarım:)hep beraber bi yere gireriz:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yazarsın Yazarsın çok çalış güzel şeyler yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ii calismalar =) no drinkin' no smokin' just study=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 nie tütün yok bu arada?!asıl öss tam tütün mevsimi![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... [Bu mesaj Tyrael tarafından 16 Ağustos 2004 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yavrum bak bunun bir çok sebebi var ama en başta sağlığa zararlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 alkol ve içki konsantrasyon eksikliğine sebep olur dikkat dağıtır vs bir sürü var istersen sayayım tek tek ama en az gününün dörte birini bilgisayar başında geçirmek kadar kötü (ben sürekli bir alışkanlık olduğunu var sayarak söylüyorum)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hmm ozaman bırakmak lzm ama nası olacak bi anda...nese ders yaparken içmem ozaman[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hayır tümüyle bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yani tabi sigaraya hiç başlamayın bencede azıda kötü çoğuda kötü ama hemen öyle kesemiyeceksen bile olabildiğince az çok az içmeye bak. Yani bizim dershanede millet ders bitsinde balkona gidip sigara içeyim diye çıldırırdı öyle olunca ne anlamıkaldı dersin :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 off hmm ozaman bu son paketim diorm ve denemeye başlıorm!şuan tam21 sigaram var bide motivasyon eksiklii![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bence cuma gonu artık ayrılıcam bu dıyardan[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Eline kurdele bağla her sigara içeçeğin zaman kurdeleyi görürsün ve içmemeye karar verdiğin an aklına gelir böylece içmezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Tyrael, 16 Ağustos 2004 03:00 tarihinde demiş ki: off hmm ozaman bu son paketim diorm ve denemeye başlıorm!şuan tam21 sigaram var bide motivasyon eksiklii! niye motivasyon eksikliği olsun kendine nekadar yararlı birşey yaptığının farkındasındır herhalde :) bence öss için sigarayı bırakabiliyorsan bu sana motivasyon olmalı iğrenç bir alışkanlıktan kurtuluyorsun hem.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 inşallah:) bu arada aket senin konu deişti biraz kusra bakmazsın işallah ama sayende sigarayı bırakıcam belkide:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ha bu arada pasif içicilikte etkiliomu bu konsantrasyon olayını çünkü btn arklarım içio sigara bulunduumuz mekanlarda hep içilen yerler..yani sigara biyere kadar çevremide deiştiremicem:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hadi kendine iyi bak aket biz seninle bağlantı kurcaz ;)[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 okadarda değil canım abartmaya gerek yok :) ama ilerki hayatın için tavsiye pasif içicilikte çok kötüdür[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ok saol biliorm sağlık durumunu:)benim yüzümden başladılar ztn benim yüzümdende bırakırlar belki:)[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 iyi çalışmalar, kahrolsun sosyal hayatı etkileyen okul sistemi.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar