jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 artık hıc kullanmadıgım ıcın ps3 umu satıyorum eskı 60gb lık versıyondur, temiz kullandım hıc bır sorunu yok yanında 1 kol + fifa 10 + hdmi kablosu verıyorum fiyat 400tl dusunmekteyım. ısteyen olursa dıger oyunları satarım yanında birde guitar heronun gitarı var , merak eden olursa oyunlarıda yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 başka ne oyun var talip olurum belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 rdr lımıted edıtıon gow3 demons soul battlefield b ad company 2 bayonetta dragon age guitar hero world tour bu kadar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ap map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 güzelmiş, nerede oturuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ps3 satıldı geriye oyunlarla gitar kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar