Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde iş imkanları nasıldır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nicolaskaan said:

Genel itibariyle sanırım turizm izmirde yalan olmus acıkcası.. peki işsiz kalınma durumu nasıl yuksek mi? iş bulma sıkıntısı cekermiyim? en azından orada yasayanlar bunu az cok biilirler.. yorum yapan arkadaşlarıma tesekkur ederim.. cok sağolun. ufak tefek fikirler olusmaya basladı izmirle alakalı kafamda..

Valla benim arkadaşım 2yıllık yerel yönetimler bitirdi.Bitirdiği bölümle alakalı alakasız çok iş buldu birini seçti ve girdi.Yani alternatifi de çoktu.Elindeki tek şey de bitirdiği 2yıllık 9eylül yerel yönetimler diplomasıydı.
Mesaj tarihi:
Valla benim arkadaşım 2yıllık yerel yönetimler bitirdi.Bitirdiği bölümle alakalı alakasız çok iş buldu birini seçti ve girdi.Yani alternatifi de çoktu.Elindeki tek şey de bitirdiği 2yıllık 9eylül yerel yönetimler diplomasıydı.

VAR VAR BAYA BAKTIM TURK TELEKOMDAN BİR TEKLİF ALDIM CALL CENTER AMA ODA.. GENEL İTİBARİYLE İYİ VE TEMİZMİŞ.. ÇANKAYADA YERİ VARMIŞ.. UFAK UFAK İŞLER CIKAR DİYE DUSUNUYORUM.. İLLAKİ BULUNUR ARADIKCA..ÖYLE SANIYORUM..
Mesaj tarihi:
nicolaskaan said:

VAR VAR BAYA BAKTIM TURK TELEKOMDAN BİR TEKLİF ALDIM CALL CENTER AMA ODA.. GENEL İTİBARİYLE İYİ VE TEMİZMİŞ.. ÇANKAYADA YERİ VARMIŞ.. UFAK UFAK İŞLER CIKAR DİYE DUSUNUYORUM.. İLLAKİ BULUNUR ARADIKCA..ÖYLE SANIYORUM..

Valla o dediğim arkadaşta türk telekom bi şirkete kurumsal internet işletmecilğini mi ne vermiş orda çalışıyo.Çankayada.
Mesaj tarihi:
nicolaskaan said:

Karag8z said:

İş bulmadan gelme, tavsiyem bu.

Neden bukadar kesin ve kararlı soyledin? sendemi aynı sıkıntıyı cektin?

ben afganistana gittim, izmirde iş bulamayıp. Tabi sürekli bomba yağdığı için hava değişimi yapıp ülkeme döndüm.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:

nicolaskaan said:

Karag8z said:

İş bulmadan gelme, tavsiyem bu.

Neden bukadar kesin ve kararlı soyledin? sendemi aynı sıkıntıyı cektin?

ben afganistana gittim, izmirde iş bulamayıp. Tabi sürekli bomba yağdığı için hava değişimi yapıp ülkeme döndüm.

daha şimdiden uzakdan bir kaçtane firmayla konustum.. ozellıkle turk telekom cagrı merkezi cok sıcak baktı en yakın zamanda gel yüz yüze goruselim dediler.. çankayadaymıs yeri.. geldiğimdede eleman arıyorlar girerim oraya diye dusunuyorumm
  • Yeni Oluştur...