VAR VAR BAYA BAKTIM TURK TELEKOMDAN BİR TEKLİF ALDIM CALL CENTER AMA ODA.. GENEL İTİBARİYLE İYİ VE TEMİZMİŞ.. ÇANKAYADA YERİ VARMIŞ.. UFAK UFAK İŞLER CIKAR DİYE DUSUNUYORUM.. İLLAKİ BULUNUR ARADIKCA..ÖYLE SANIYORUM..
Valla o dediğim arkadaşta türk telekom bi şirkete kurumsal internet işletmecilğini mi ne vermiş orda çalışıyo.Çankayada.
Neden bukadar kesin ve kararlı soyledin? sendemi aynı sıkıntıyı cektin?
ben afganistana gittim, izmirde iş bulamayıp. Tabi sürekli bomba yağdığı için hava değişimi yapıp ülkeme döndüm.
daha şimdiden uzakdan bir kaçtane firmayla konustum.. ozellıkle turk telekom cagrı merkezi cok sıcak baktı en yakın zamanda gel yüz yüze goruselim dediler.. çankayadaymıs yeri.. geldiğimdede eleman arıyorlar girerim oraya diye dusunuyorumm
Öne çıkan mesajlar
nicolaskaan
Neden bukadar kesin ve kararlı soyledin? sendemi aynı sıkıntıyı cektin?
Tenekeadam
nicolaskaan
hayır lakabım.. nedenki?
scorch
Dartanian
Valla o dediğim arkadaşta türk telekom bi şirkete kurumsal internet işletmecilğini mi ne vermiş orda çalışıyo.Çankayada.
Karag8z
ben afganistana gittim, izmirde iş bulamayıp. Tabi sürekli bomba yağdığı için hava değişimi yapıp ülkeme döndüm.
nicolaskaan
daha şimdiden uzakdan bir kaçtane firmayla konustum.. ozellıkle turk telekom cagrı merkezi cok sıcak baktı en yakın zamanda gel yüz yüze goruselim dediler.. çankayadaymıs yeri.. geldiğimdede eleman arıyorlar girerim oraya diye dusunuyorumm