nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Yakın zamanda izmire tasınacağım.. konaklıyacak yerim balçova olımpiyat koyu olucak.. yıllardır turizmle urasmakdayım.. jolly turda calıstım. orayı gecen ay gezdim begendim. orada yasamak istiyorum. fakat tek sorunum iş imkanları.. illaki turizm değil farklı işlerde yapabilirim.. orada yasayan arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum.. şimdiden tesekkurler...
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 olimpiyat izmirin her yerine uzak bee allağın unuttuğu yer
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 KENDİ ARACIM VAR SORUN DEĞİL...onemli olan iş imkanı? olımpıyatın yakınlığını uzaklığını sormadım dostum ben..
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bu yeni gelen balonlularada bişey oldu ha
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 E onu merak etmiyorsan oturacagin yeri niye yazdin ? Her gun 100 km git gel, aylik ev kirani benzin parasina ver ondan sonra goreyim ben o "ARACIM VAR DOSTUM" tavirlarini.
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Aracı mustangse sorun değil ki şimdi, nasıl olsa aylik masrafı 50 lira
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 o konudan konuya geçmişiniz.. o mustangi post it kaplarlar, barınağa koyarlar..
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 adam olimpiyat yakınmıdır merkeze falan dememiş, iş imkanlarını sormuş. llama haksızsın. konu kapansın.
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yo gayet haklı bence, adam açıkça anlatmı$. üstünede di açıklamı$. nesini anlamadın?
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 izmirde gevrek satarak iyi para yaparsın.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 gel balcovaya adam gibi bir bar fln ac. sapik gibi ogrenci oturuyor balcova da bi tane boyle icki iceyim diyebilecegin yer yok, bi time-out var iste :/
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ata caddesinin üst tarafında sevgi yolu denilen tırt bi yer var, oranın girişine ya da cadde üstüne küçükpark tadında bi bar açsan muazzam iş yaparsın. ama turizmciyim demişsin, o zaman go to the balçova aquapark.
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 VAY BE BAYA BUYUK PROBLEMLER OLMUS.. ARKADAŞLAR SADECE KALICAĞIM YERİ SÖYLEDİM.. VE HANGİ TURDEN İŞLER YAPILACAĞINI SORDUM.. NEDEN GEREKSİZ ALINGANLIKLARA GİRDİNİZ ANLAMADIM..SİZDEN RİCA ETTİM ORADA NE İŞ YAPILIR NASIL YASANIR.. BUNLARI PAYLASIRMISINIZ LUTFEN.. BAR ACICAK KADARDA PARAM YOK VALLAHİ.. DAHA DUZGUN VE BİLGİLENDİRİCİ YORUMLAR YAPARSANIZ SEVİNİİRM..
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 CAPSİ KAPATIR MISIN! NİYE BAĞRINIYON?
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 turizmciysen mövenpick, hilton ve swissotel var çeşmede oteller var bu izmirde turizm bu kadar sdfg
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 turizm yalan artık bu saatten sonra iş bulamaz
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 issiz kalirsin izmir merkezde turizm yok cunku
senko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 termal otel var birde balcovada ama dikkat et, DEDELER CIKIYOR!!!
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Genel itibariyle sanırım turizm izmirde yalan olmus acıkcası.. peki işsiz kalınma durumu nasıl yuksek mi? iş bulma sıkıntısı cekermiyim? en azından orada yasayanlar bunu az cok biilirler.. yorum yapan arkadaşlarıma tesekkur ederim.. cok sağolun. ufak tefek fikirler olusmaya basladı izmirle alakalı kafamda..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 abi insanlarin 95% geyik yaptigi, yeni uye oldugun kimseyi tanimadigin bi forumdan, boyle onemli bir karar icin fikir aliyorsan, sen her sehirde is bulma sikintisi cekersin gibi geldi bana acikcasi.
nicolaskaan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kardeşim nebilim ben forumdan fazla anlamam sizin gibi. sadece dusunmustumki olumlu olumsuz bilgiler edinebilirim.. sanırım sen haklısın yanlıs dusunmusum.. aydınlattığın ıcın tesekkur ederim..
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 İş bulmadan gelme, tavsiyem bu.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Merkeze uzak kalmışsın, özel araban olsa dahi onun benzin parası aylığınının büyük bi kısmını uçuracağından yaptığın işin anlamı kalmaz. Merkeze daha yakın bir yerlerde oturmaya çalış bence.
Öne çıkan mesajlar