Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde iş imkanları nasıldır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yakın zamanda izmire tasınacağım.. konaklıyacak yerim balçova olımpiyat koyu olucak.. yıllardır turizmle urasmakdayım.. jolly turda calıstım. orayı gecen ay gezdim begendim. orada yasamak istiyorum. fakat tek sorunum iş imkanları.. illaki turizm değil farklı işlerde yapabilirim.. orada yasayan arkadaşların bilgilendirmesini rica ediyorum.. şimdiden tesekkurler...
Mesaj tarihi:
E onu merak etmiyorsan oturacagin yeri niye yazdin ? Her gun 100 km git gel, aylik ev kirani benzin parasina ver ondan sonra goreyim ben o "ARACIM VAR DOSTUM" tavirlarini.
Mesaj tarihi:
ata caddesinin üst tarafında sevgi yolu denilen tırt bi yer var, oranın girişine ya da cadde üstüne küçükpark tadında bi bar açsan muazzam iş yaparsın.

ama turizmciyim demişsin, o zaman go to the balçova aquapark.
Mesaj tarihi:
VAY BE BAYA BUYUK PROBLEMLER OLMUS.. ARKADAŞLAR SADECE KALICAĞIM YERİ SÖYLEDİM.. VE HANGİ TURDEN İŞLER YAPILACAĞINI SORDUM.. NEDEN GEREKSİZ ALINGANLIKLARA GİRDİNİZ ANLAMADIM..SİZDEN RİCA ETTİM ORADA NE İŞ YAPILIR NASIL YASANIR.. BUNLARI PAYLASIRMISINIZ LUTFEN.. BAR ACICAK KADARDA PARAM YOK VALLAHİ.. DAHA DUZGUN VE BİLGİLENDİRİCİ YORUMLAR YAPARSANIZ SEVİNİİRM..
Mesaj tarihi:
Genel itibariyle sanırım turizm izmirde yalan olmus acıkcası.. peki işsiz kalınma durumu nasıl yuksek mi? iş bulma sıkıntısı cekermiyim? en azından orada yasayanlar bunu az cok biilirler.. yorum yapan arkadaşlarıma tesekkur ederim.. cok sağolun. ufak tefek fikirler olusmaya basladı izmirle alakalı kafamda..
Mesaj tarihi:
kardeşim nebilim ben forumdan fazla anlamam sizin gibi. sadece dusunmustumki olumlu olumsuz bilgiler edinebilirim.. sanırım sen haklısın yanlıs dusunmusum.. aydınlattığın ıcın tesekkur ederim..
Mesaj tarihi:
Merkeze uzak kalmışsın, özel araban olsa dahi onun benzin parası aylığınının büyük bi kısmını uçuracağından yaptığın işin anlamı kalmaz. Merkeze daha yakın bir yerlerde oturmaya çalış bence.
  • Yeni Oluştur...