Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ya ben geçen sene kazandım üni, sadece bursa başvurduydum kredi çıktıydı. bu sene krediyi bursa çevirmeye bir de yurda başvurmak istiyorum. nasıl yapabilirim acaba onu bilen var mı? bi arkadaş 13ü son gündü dedi ağır üzüldüm, biri öyle değil desin şurdan desin link versin nolur =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 ben geçen sene kyk'nın sitesinden burs başvurusu yapmıştım. dersler başlayınca dönem içinde de öğrenci işlerine gidip ayrıca form doldurdum, bi ton evrak teslim ettim. şu an burs alıyorum. dönem başlayınca bi öğrenci işlerine gidip sor bakalım, onlar yönlendirir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 uzatma gibi bi durum varmı bu öğrenim kredilerinde. bitiyo benim mesela ama 1 sene daha okucam ben nası ayarlıyoz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 peki sıfırdan nası başvuruyoruz bu sonradan maaşınla ödemek zorunda olduğun harçları nası alabiliyoruz ayda 200 lira mı veriyorlar? İyi para yahu, taksite gireyim motorsiklet alayım diyorum nasılsa mezun olunca motoru satar üstüne koyar kaparım harç borcumu da diye hayaller kurdum ama tabi :p olabilitesi var mı bilmiyorum çok kafa yormadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 fede; uzatamıyosun. yav; sıfırdan başvurmak için www.kyk.gov.tr'deki formu dolduruyosun ama başvuru tarihlerini yakalamak lazım. geri ödeme ise okulun bittikten (ya da para alma hakkın bittikten) 1 yıl sonra başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 o zaman bu sene ggyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ahaha fede o çok kötü koyuyor adama. Haziran'da cart diye kesiyorlar affetmiyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 haziranda değil eylülde kesilir ödemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 peki başvururken herangi birinin kefaletini istiyorlar mı? Örneğin 10 yıl sonra sen ödeyemezsen babana ödetiriz çağır gelsin imza atsın baban diyorlar mı yani? :D yoksa direkt kendi imzam yetiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Benim haziran'da kesildi ki benimle birlikte çoğu kişininde haziran'da kesilmişti. Öğrenim dönemi bitimi haziran çünkü. Öğrenim dönemi üzerinden anlaşıyorsun sen. Adamlar sana yaz tatili parası vermiyor =) Kefil istemiyor da 18 yaşını geçmemişsen babana mı ne izalatıyorlar öyle birşey var. Tahsilat sorunu yok adamlarda zaten. bittikten 2 sene sonra ödemen geliyor. Ödemezsen faiz biniyor yurtdışı yasağı var artık. Devlette çalışırsanda çatır çatır kesiyorlar maaşından 3 ayda bir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 E iyi tamam o zaman babamlara hiç ses etmeden halledeyim ben bu işi. Teşekkür ederim cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 4 sene sonra baba benim 10 milyar ödemem var dicen ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 :D evlenir bileziklerle veririm o parayı ya euheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 abboow seneye ödemeler başlayacak lan, sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ohoo kaçırmışız bile galba hayallerim suya düştü :( http://www.kyk.gov.tr/2010ARA_SINIF_BSV/basvuruGirisAnaSayfa.do# halbuki dün gece girdiğimde başvurular 16'sında başlıyor yazıyodu kocaman meğersem o yeni yerleşenler içinmiş tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 kronik rahatsızlığı olanlara bursta bi kolaylık sağlıyolar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 burs ve kredinin farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 krediyi geri ödüyosun, burs geri ödemesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yav said: ohoo kaçırmışız bile galba hayallerim suya düştü :( http://www.kyk.gov.tr/2010ARA_SINIF_BSV/basvuruGirisAnaSayfa.do# halbuki dün gece girdiğimde başvurular 16'sında başlıyor yazıyodu kocaman meğersem o yeni yerleşenler içinmiş tüh abi ben bugün 1 gün ile kaçırdığımı görünce ağlayacaktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Ara sınıftaydı isen evet 13ünde bitti gg. Yok sıfırdan üniye giriyosan öss açıklandıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yeni kayıtlar yarın başlıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 siteye girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Arkadaşlar kredi yada burs hala 3 ay sonra 3 ayın toplamımı ödeniyor. Yoksa değiştide 3 ay sonra 1 aylıkla başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 yüksek lisans için ne zaman başlıyor bu başvurular bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hazılrıkta ne burs ne kredi vermiyorlar mı? almanca hazırlık yardırcam ben çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar