Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KYK bilgi topiki

Drall

Öne çıkan mesajlar

ya ben geçen sene kazandım üni, sadece bursa başvurduydum kredi çıktıydı. bu sene krediyi bursa çevirmeye bir de yurda başvurmak istiyorum. nasıl yapabilirim acaba onu bilen var mı? bi arkadaş 13ü son gündü dedi ağır üzüldüm, biri öyle değil desin şurdan desin link versin nolur =/
Sosyal ağlarda paylaş

peki sıfırdan nası başvuruyoruz
bu sonradan maaşınla ödemek zorunda olduğun harçları nası alabiliyoruz
ayda 200 lira mı veriyorlar?
İyi para yahu, taksite gireyim motorsiklet alayım diyorum nasılsa mezun olunca motoru satar üstüne koyar kaparım harç borcumu da diye hayaller kurdum ama tabi :p olabilitesi var mı bilmiyorum çok kafa yormadım zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Benim haziran'da kesildi ki benimle birlikte çoğu kişininde haziran'da kesilmişti. Öğrenim dönemi bitimi haziran çünkü.
Öğrenim dönemi üzerinden anlaşıyorsun sen. Adamlar sana yaz tatili parası vermiyor =)

Kefil istemiyor da 18 yaşını geçmemişsen babana mı ne izalatıyorlar öyle birşey var. Tahsilat sorunu yok adamlarda zaten. bittikten 2 sene sonra ödemen geliyor. Ödemezsen faiz biniyor yurtdışı yasağı var artık. Devlette çalışırsanda çatır çatır kesiyorlar maaşından 3 ayda bir =)
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ohoo kaçırmışız bile galba hayallerim suya düştü :(
http://www.kyk.gov.tr/2010ARA_SINIF_BSV/basvuruGirisAnaSayfa.do#

halbuki dün gece girdiğimde başvurular 16'sında başlıyor yazıyodu kocaman meğersem o yeni yerleşenler içinmiş

tüh

abi ben bugün 1 gün ile kaçırdığımı görünce ağlayacaktım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...