Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chronos

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zamandır piyasada yoktum o sebepten bu heroda neler gelişti tam emin değilim, Chronos'un yeni patchle avantajları ve dezavantajları ne oldu bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. İkincisi:

Rewind'mi Bash' mi?

Skill dağılımında bazıları rewind'i bazıları bash'i savunur. Ben rewind'i savunanlardanım çünkü 7. lvl da 3 ulti yiyip hayatta kaldığım oyunları bilirim ve bu rewind sayesindedir. Ancak bazılarıda bash daha önemli sayar, sizce bunlardan hangisi daha önemlidir?

Sonuçta lategame herosu olduğu için oyun başında bash, elder yapana kadar pekde kullanışlı olmaz elderde nerden baksanız seviye 9-10 gibiyken biter, o zamana kadarda bash yeterli seviyeye gelir.

Teşekkürler kolay gelsin...
Mesaj tarihi:
eko bu yorumlarini hic tutmadim

oyun basi icin imba dedigin skilli en efektif ve en erken kullanmanin yolu eldar ki bu 2k

runed axe 3.8k ve ilk basta yaptigi regenin ona hic bi yarari olmaz
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

2k elder +1.5k bot farmlayabildiğin kısımlar early olmuyor ama =(
50 damajla mom açmanın da hiç bir esprisi yok

oyun basinda elder i yapinca sadece bot bile yetiyor

ayirca pt ile birlikte 20dkya kadar kasabilirsin o da gayet early

50 damajda degil olay stuni proclatmak zaten

3.8k axe ile 1.5k pt yi dk 30da kastiginda da iki gunde bir vuruyo olcaksin mesela onun bi esprisi yok
Mesaj tarihi:
Ben karşımda ki heroya göre seçiyorum skilleri. Kastığım koridorda oyun başı kesme ihtimalim az olan herolar varsa rewind. Karşıma ekmek hero gelmişse bash. Kendi takımınada bağlı git kas gelme diye ısrar eiyorlarsa rewind. Yok ben bunlrı keserek kasarım diyorsam bash.

Ama her türlü ikisinden birine 1 tane oyun başı veririm. Hangisini fullesemde farkmaz öbürüne 1 tane veririm. Ruh halinede bağlı çok sabırlıysan o oyun rewind. Bu ne lan action diyorsan bash.
  • Yeni Oluştur...