Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 benim bildiğim kadarı ile ağacı budayıp şekil veriyorsun..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Bonzai nin anlamı bir çam alıp kendiniz o çamı bonzai yapmaktır ama zor zanaat yani söyliyeyim.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 çam mı! grr! bonzaime çam falan dedirtmem :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 uplamak gibi olmasın ben de aldım 2 tane böyle paket halinde, orc lord noldu lan seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bunlardan toplayıp küçük orman yapıcan süper olur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 alexinin dediği gibi ağacı budama tekniğiymiş bonsai ama hazır setler halinde alınca buna müsait indoor bi bitki çıkacaktır herhalde lönk diye çam çıkacağı yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 2. sayfada Nefr, bonsai cahillerine cevap vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 bankai bilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 tohumdan yetiştirmek zahmetli ama güzel oluyor tohumdan 1 ayda çıkabildi filiz mesela benimkinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 300ytl'ye görmüştüm iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Aslında bonsailer ağaçların dallarını ve köklerini kesmek suretiyle minik şekillerde ağaç benzeri şeyler yaratmak. Zamanında sardırmıştım bu işe benibir türlü bonsaim vardı. Aslında bunun birçok kitabı var. Bir tane edinin gerçekten çok yaratıcı şeyler yapabiliyorsunuz. Evdekilerin resimlerini bulursam koymaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar