Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Evet arkadaşlar.. Ben bu ağaçtan aldım cidden çıkmaya başladı minayatür gibi çok şirin; bu maket gibi ama küçük ve süper oluyor bilgisi olan varmı?[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bilgim yok ama o saksıyı değiştirmeni tavsiye ediyorum. ölür orda o be.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bu gerçek sanırım :)[hline]===> orc_lord *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 onda yaşamıyor :) zaten küçücük yaw :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Evet bonzailer çok şirin. Fiyati hakkında bilginiz var mı bende alacam bir tane. Çok hoş oluyor o bonzailer.. Tercihen çınar ağacı falan alacağım. Böyle ufak çok şirin oluyor.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hmm.. ben remzi kitapevinden almıştım 10milyon yada birazdaha fazlaydı dikkat et bonzaiye sandalyeye falan koyma yanlışlık olmasın hassas şeyler :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Tecrüben var bu konuda galiba.. Çok mu oturdun kavakların üstüne falan..[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 :) pis insan birkere kaktüs üstüne oturmuştum ancak birşey olmamıştı sahtemiydi ne :) neyse al bence şirinler..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ilk resimdeki yalan kozalağı falan var öyle cinsi var mı be bende vardı eskiden bi ara yine alcam çok zahmetli bi bakımı var su vermek dışında özel ilacı var ondan veriosunuz çok kolay ölüyor narin bişe ancak süper oturup uzun uzun bakıyorsun.. bitki sahibi olmak istiosanız bence alabileceğiniz en güzel şey[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hmm nasıl bir ilaç bu benim ufak sanırım mayısta iki kat daha fazla büyüormuş?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 o kadarcık saksıda yaşıyor benimki yaşamıştı ancak büyüğü daha iyi mi olur bilemiyorum[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 benimde küçük saksıda daha fazla olmadı boyle tomurcuk gibi çıktı ne zaman kadar büyür bu şeyler sabırsızlanıyorum :) birde karanlık ortamda bakmak lazım ve küçükken toprağı ıslakmı bırakmak gerekiyormuş?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Orc, seni vahşi doğada uzun bir tatile davet ediyorum, otlar böcekler hayvanlar isteyebileceğin herşey var :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ne alakası var ya :) çok şirin bunlar süper :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Çınar versiyonunu bulursam alır beslerim.. Ya da orca karşı et yiyeninden falan var mı acaba.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 aman eger bunlar uzak dogudan geliyosa fazla ugrasmayin derim :P :P[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 estel ağızı var onu biliyorum ama..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hmm benim saksım falan sarslı diil yani önceden geldiği için :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ;) :lol: :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 üstelik yararlı bu bitki oksijen verir :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 10 milyon falan olmaması lazım. Sanki daha fazla olması lazım.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 gece de uyurken oksijen tuketir babayı alırsın sonra :P :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 :) prdn sanırım $8 falandı.. olsun değer.. zaten ilk yaptıgın adımlarda ilginç beklet sıcaksu vs. sabır işi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 mhahuah yaw onun alicagi oksijen nolcak be :D ama sars li olabilir ozaman alirsiniz babayi :P[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Yok ya olmaz. ben onların fiyatlarını 50 milyondan falan fazla diye bilyorum. Ama belki yetişmiş olanlarıdır.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar