karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 şimdi benim verdatamda bir sürü yeni robe,item fln var bunların kodları var oyunda çıkarıyorum bunları fakat sadece yere atınca yerde,paperdollda ve çantada gözüküyor.Ben ise oyun içinden desktopda mesela üstünde ejder olan bi gm robeun,normal gm robe olarak gözükmesini istiyorum.Yani ana panelde normal gm robe ama çift tıklayınca paperdollda değişik bi gm robe.Bunu nasıl ayarlayabilirim ?[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Animasyon çizmelisin. Çok zor bi iş, 175 parça çizmelisin.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 iyide ben oyun içinde kendi animasyonumu yapcam demedim,hazır olan animasyonlardan kullanmak istiyorum mesela gm robe.Biraz daha dikkatli okursanız..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Dikkatli okudum zaten, gm robe animasyonu verirsin. Fakat giydiğinde GM Robe gump'ı gözükür.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 evet işte ama bunun bi yolu var benim istediğim gibi yapmanın daha önceki shardlarda noir,arqas vs... bu yapılmıştı zaten benimde sorduğum bu aeris kardeş[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Elde hiçbir zaman görüntü alamazsın, alırsın ama anim çizmelisin. O sharddaki itemlerin hazır olarak animleri yapilmis olabilir.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar