Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 oyunu oynamıs arkadaslara bir şey soracagım cooler bölümünde save valerin yazıyorda karının yanına gittim ama bir bhok yok yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ya siz ne diyosunuz adam dogru söylüyor ben o oyunu 1024*768 Cözünürlükte Medium Detailda bitirdim G4Ti4200 kartim varken, catir catirda calisiyordu ve hic takilmadan, asil sizin yanilisiniz var[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben far cry ı p4 2.4 512 mb ram geforce fx5200 'de hıgh qualityde oynadım hiç kasmadı. sonra aynı başka bir pc ye lan dan çektik low da kastı (internet cafe)bu oyunun reg dosyası varsa link verirmisiniz.Oyunu tekrar setup yapmak kasıyoda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 takılmak başka şey kasmak başka şey. 1 gb ramin varsa takılmaz ama kasmaya devam eder ti4200 gibi bi kartla. kasmıyo diyosan sen 15 fps ile oynamaya alışıkmışsın derim =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bu arada oynun orjinali 5 cd.. neden bende bilmiyorum valla.. ama yüklerken 5 cd'yide istiyor.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 mp'sinde 20 kişi assault oynamak kadar zevkli birşey yok zaten onun dışındada iyi birşey yok peyj (ne umutlarla aldımdı şu oyunu rezillik!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar