karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Arkadaşlar ilk defa başıma geliyor şimdi verdatama yaklaşık 20 tane yeni yaratık ekledim,daha öncede yapmıştım tamam buraya kadar sorun yok fakat verdatada 4 tane yeni binek var bunlar swamp dragon,beetle,ridgeback ve hellsteed yani undead horse.Şimdi bunları oyun içinde gayet güzel yaratıyorum,yürüyorlar fln görüyorum yani bir canavar olarak gayet güzel ama çift tıklayınca çantaları açılıyor bense bunlara binmek istiyorum.Mesela bir çantamda normal horse olup çift tıklayınca altımızda ridgeback belirebilir o tip bi script de olur yeterki binilebilisin şu anki script şu. [CHARDEF 0F3] DEFNAME=C_UND_HORSE NAME=UND_HORSE ON=@CLICK REMOVE RETURN 1 ON=@SKILLSTART REMOVE RETURN 1 ON=@NPCRESTOCK REMOVE RETURN 1 [ITEMDEF 0F3] DEFNAME=I_MT_UND_HORSE TYPE=T_EQ_HORSE LAYER=25 TDATA3=C_UND_HORSE [ITEMDEF I_M_UND_HORSE] NAME=Undead Horse ID=I_MT_UND_HORSE TDATA3=01f3 LAYER=25 ON=@CREATE COLOR=0 ON=@EQUIP LINK= ON=@UNEQUIP SRC.NEWITEM I_UND_HORSE SRC.ACT.BOUNCE [ITEMDEF I_UND_HORSE] NAME=Undead Horse ID=i_pet_horse_gray TYPE=T_NORMAL ON=@CREATE ATTR=14 ON=@DCLICK IF (&0400) SRC.MESSAGE Bu binege sadece insan $eklinde binebilirsiniz. RETURN 1 ELSEIF !() SRC.NEWITEM I_M_UND_HORSE SRC.ACT.EQUIP SRC.UPDATE SRC.FIX REMOVE RETURN 1 ELSE SRC.MESSAGE $u anda zaten bineginiz var. RETURN 1 ENDIF CATEGORY=MERYDORN - ITEMS SUBSECTION=Mounts DESCRIPTION=Undead Horse Mount [EOF] ne yapmalıyım lütfen yardım ederseniz...ha bineğin üzerine magic saddle adlı şey ile binebiliyorum fakat bu seferde altımda gözükmüyor.Altımda görünmez birşey var .anim 23 modunda yürüyorum shardda eheh :) CVP'larınızı bekliyorum.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 burda .add I_UND_HORSE dediğin zaman çantana bi at düşmesi lazım ve ona çift tıkladğında equip etmesi lazım ayni etheral olayı. ama olmuyorsa ben sana bendeki etheral scriptlerinden birini paste liyim bide onu değiştirerek dene. [itemdef i_sim_ostard] name=Staff Ostard id=i_mt_OSTARD_Zostrich TDATA3=c_simo layer=25 on=@create color=0ffff on=@equip link= ( > 1) color=00b87 elseif ( < 2) src.stone src.go jail on=@unequip src.newitem i_deed_simo src.act.bounce [chardef c_simo] id=c_OSTARD_Zostrich on=@create color=0ffff on=@click remove return 1 on=@npcrestock remove return 1 on=@skillstart remove return 1 on=@death remove return 1 [itemdef i_deed_simo] NAME=Staff Ostie id=i_deed type=t_normal CATEGORY=Ethereal SUBSECTION= Staff Ostard deed DESCRIPTION=Staff Ostard on=@create color=0482 attr=14 on=@dclick if !() src.newitem i_sim_ostard src.act.more1=c_simo src.act.equip src.update remove return 1 else src.message Zaten binek ustundesin return 1 endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 sorun binince altına birşey girmemesi değil sorun binince altında birşey olmaması at hızında gidiyorsun altında görünmez bi at var at sesi fln çıkıyor ama altında at yok .anim 23 moduyla gidion tam gaz.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar