escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi şöyle düşün. bir finans müdürü alıcak şirket. 2 başvuru var. cv lere bakıyo patron falan işte biri boğaziçi iktisat diğeri uludağ iktisat. şimdi bu herif hangisini alır işe? ikiside daha bu sene mezun oldular üniden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 belki uludağ mezunu çok çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ya bırakın abi kamyonla iktisat mezunu var türkiyede açıkta. adam en iyisini alacak. gidipte "istanbul aydın üniversitesi" ni almaz herif. gider uludağ'yı alır onu almaz bu herif parasıyla okumuş der atar çöpe cv yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 uludağ iktisatı alır dağ havasıyla beyninin en ücra köşesine oksijen girmiştir çünkü. okuluma laf yok iktisat fakültesine vurabilirsiniz gerçi bide kıyas yapıcak okul mu kalmadı lan, uludağ'ın atilla taş gibi bölümleri var, yarebbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 uludağ'yı değil yanlız grammernazi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bide iktisatçıların falan %90'ı diplomalı güvenlik görevlisi oluyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 uludağ'da ekonometri var mesala, gayet iş bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 silahlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Ekonometri ne ya gerçi o iş bulur evet, de dünyanın en zor bölümü rp'si yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 abi bazı kitaplarının kapağını açamazsın, ben açamadım arkadaşlardan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 escape said: silahlı mı? üniversiteli aklı havada adama silah versinler, sonra gitsin kız meselesi için adam vursun. Tenekeadam said: abi bazı kitaplarının kapağını açamazsın, ben açamadım arkadaşlardan biliyorum. olm kızlarla gezmekten kitap açmaya vakit bulamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 escape said: abi şöyle düşün. bir finans müdürü alıcak şirket. 2 başvuru var. cv lere bakıyo patron falan işte biri boğaziçi iktisat diğeri uludağ iktisat. şimdi bu herif hangisini alır işe? ikiside daha bu sene mezun oldular üniden? daha makul düşün ama.. bir finans müdürü alıcak şirket. bi sürü başvuru var. cv lere bakıyo patron falan işte ve tanıdığını alıyor genellikle.. lank diye müdür yapıyorsa garanti tanıdığıdır zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 WIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ee napalım okumayalım mı üniversite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dasaaa çok gerçekçi adamsın, bırak da insanlar hayal kursun abi.. dinle sen obuz arkadaşını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 girmeyin lan 2 dk araya seagle dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 İNDİR O ELİ ÖNCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 KONUŞ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 onun için ben sabahtan beri niye bağırıyorum?! TÜRKİYE DE EĞİTİM!? sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 git o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 YA SAVE YA TARGET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Türkiye'de en iyi eğitimi emniyet güçleri veriyor. Köpeklere eroin falan bulduruyolar olm, daha nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 durun olm, garbage değil burası.. sakin sakin.. @escape: oku tabi. okumak güzel şey. okuyun. okuyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bu grup olduğu gibi garbıça gelsin bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tamam neyse dasaaa salla ben anladım anlcaıgmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar