ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 niye? hayvanın yaşamının tek amacı bu ve bu amaç için hayatının 17 yılını iğrenç bi larva olarak geçiriyo. oh wait... tamam sustum. gerçi hayvan bunun sonrasında ölüyo, o açıdan yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 GERGE said: Ben küçükken kelebeklerin bir gün yaşadığına inanmadığımı söylemiştim, dedem de benim için bir tane yakalamıştı. Cam bir kafese koyup 5 gün beslemiştik kelebeği sonra acıyıp bırakmıştık.buna çok güldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Bunlar Sakaryada köprünün üstünde toplanıp ölüyolardı. Kar gibi oluyordu her taraf pis bi kokusu felan vardı. Çok güzel bi görüntü oluyodu ama havada tabii iğrençte bi koku oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar