wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Armory:http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Executus&cn=Preanos Characterin nicki: Preanos Characterin realmı:Executus/eu PVP realm Characterin extra özellikleri notlar:Ortalama düzeyde pve gearı var pveden nefret! eden bi insan olduğum için arkadaşların zoru hariç pek instanslara girmedim. Yani pve için pek bişi beklemeyin (5.4k falandı gs sanırım) :) violet, red, green, blue proto drakeim falan var. 50 binek bineği falan violet proto drake(1 yıl boyunca tüm world eventleri yaptığınızda alıyorsunuz.) %310luk binektir. EEöö genelde misyoner hayatı yaşadı karakterim Sadece arkadaşlar için oynuyordum. Son 4 aydır haftada 1 kere girmişliğim falan var. Kısacası artık zamanım yok oyun için. Yeniden kasmama rağmen yinede boş bir karakter değil. Full engineer/enchanter Her recipe mevcuttur. Her badgeden mevcut biraz biraz. Pet almak için tokenlarım falan da var. EEöö engineer motorum var. 3k falan param var oyunla pek ilgili olmadığım için oldukça az baya bi enchant malzemem var. Eğlence için rp kıyafelteri falan. Eski pvp setleri/ bikaç tier olabilir. Anısı olduğunu düşündüğüm şeyleri saklayan manyaklardanım efet ^_^ PS: Armoryde üstümde diye söyleme gereği duymamıştım ama düzeltiim bi Omuzluk dahil 4 parça wrathfullum var eksik olan pantalon alabilicek kadar arena puanımda mevcuttur. (şimdi baktım 2359 puan varmış 2370 istio pant^^) Nonset wrathfullar mevcuttur. 70k nın üstünde honor var sanırım tam hatırlamıyorum.(cap 75 zate) Şuan kapalı account açtırmayı düşünmüyorum. Sehir:Ankara Account bilgileri:Aynı accountta baya bi rare(rp) recipeli tailor/jc mageim var. Oda 80 tabiki eskiden full t2li, staf of the shadowflameli şekşi bi magedi pretbc. Geçti giti gençliği tabi ^^ sanırım 76 lvl paladinim var. Öyle işte. Fiyat: 275 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 up up and away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 wastyrx said: up up and away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 satılmıştır teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar