Wisslett Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Merhabalar daha öncede bir başlık açmıştım fakat cevap alamamıştım ben şimdi hali hazırda bir üniversitede okuyorum bir diğerini kazandım. diploma belgesini nası edinicem okuldan yada ne gibi bi yol izlemek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 valla kaydını sildirmen gerek, okulunun sitesine bak bence bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 okuduğun okula bir sor derim bu işi. kaydını sildirmeden diplomanın aslını vereceklerini sanmam pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 sildirmen gerek açıköğretim girmediğin sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar