b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 ben bişi sorcam mesela ben paladinim "Wisdom Aura" almak için yanındaki cost fiyatını ödemem mi gerekio?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Evet.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 bu Binek Hayvanı konusunu merak edenler için fazla detaylı diğil ama bu linkde faydalı şeyler var. At Hayvanı ve Bilimum Binekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hay blizzardin bekletmesine bre bu kadarda olmaz ki mmo icin beta bu kadar uzarsa oyunun cicigini cikartir herifler bizlerede guidedan sunu al sunla karistir kalir. keske bizlerde kendimiz cozmek icin caba sarfetse idik. bakmadanda olur diceksinizde elemanlar robot gibi uber olup cikiyorlar sonra heba ediyorlar mmolari , ne kesecek buyuk mob nede loot kaliyor. mmolarda zevkli olan bence herkesin beraber ilk kez birseyleri kesif etmesi yardimlasmasi caba sarfetmesi. neyse gorelim ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar