Geez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Yapabilecek bir yer arıyorum, ve tahminen ne kadar mal olur bana. teşekkürler şimdiden ilk resimin sol tarafını yaptıracağım. http://img153.imageshack.us/i/img0028ro.jpg/ http://img185.imageshack.us/i/img0027qe.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 barınakta ucuza yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 resimler kurbağa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 CaNNi said: resimler kurbağa olmuş open image' a basıp açabilirsin, yanlış yaptım heralde ben bişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 cheetostan gumus dovme cikiyor bu aralar tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bole 9x9 cm gibi bisey yaparsan bunu 300 civarina mal olur diye dusunuyorum bunu yaptirabilecegin 3 yer var zaten 1 omuz 2 gogus 3 kurek kemigi ustu omuz ve kurek kemigi bolgeleri guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 tavsiye veririm dövme konusunda ama önce bir falcıya gidip yaşadığın şehri öğrenmem gerekecek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Black-ice said: tavsiye veririm dövme konusunda ama önce bir falcıya gidip yaşadığın şehri öğrenmem gerekecek. :) Unutmusum ya. istanbuldayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 kusura bakma ama çok kötüler.. soldaki üstünde irice olmadığı sürece rastgele bir fırça darbesi gibi duracak. yatmadan önce 1fırça darbesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar