Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yarım kask istiyorum.. çeşidin bol olduğu yer biliyormusunuz
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 8 9 yildir gitmiyorum ama belki daha yardimci olan biri cikar karsiyakada modifikasyona yonelik parcalar satan bir dukkan vardi 3m migros buyuklugunde cok duzgun bir yer oradan -kapanmadiysa- temin edebilirsin balcova yolunda harley davidson`un ynainda da birkac farkli marka vardi oralara da bakabilirsin aklima bisiler daha gelirse haber veririm
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 alaybeydeki yeri mi diyosun? önünde motorlar filan oluyo tersanenin karşısı. olabilir orda.
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Motosiklet aksesuar mekanı direk basmanedir. Fuarın kahramanlar kapısından basmane doğru yürürken onlarca motosiklet dükkanı bulabilirsin.
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 @ barnacle, pek emin degilim dedigim gibi yillar oldu kapanmis bile olabilir
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Manve_13 said: Motosiklet aksesuar mekanı direk basmanedir. Fuarın kahramanlar kapısından basmane doğru yürürken onlarca motosiklet dükkanı bulabilirsin.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 barnacle said: alaybeydeki yeri mi diyosun? önünde motorlar filan oluyo tersanenin karşısı. olabilir orda. ufacık bir yer orası yav ayrıca açılalı 1-2 sene falan olmuştur. Bizim evin orası da ordan biliyorum :p ha kask mask var tabi zaten kask her motorcuda yok mudur ki esas şu yamaha'nın izmir'de bayileri nerelerde? ybr 125 alabilitem var kışın *hrhrhr*
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Manve_13 said: Motosiklet aksesuar mekanı direk basmanedir. Fuarın kahramanlar kapısından basmane doğru yürürken onlarca motosiklet dükkanı bulabilirsin. oralarda sadece motor yokmu
Manve_13 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Llama said: Manve_13 said: Motosiklet aksesuar mekanı direk basmanedir. Fuarın kahramanlar kapısından basmane doğru yürürken onlarca motosiklet dükkanı bulabilirsin. oralarda sadece motor yokmu motorun olduğu yerde aksesuar olma mı hiç =) İstediğin her şeyi orada bulabilirsin raad ol.
Öne çıkan mesajlar