reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 kablosuz internetime bağlananları nasıl görebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 wifi için ttnete başvuruyosun direk kablosuzun olunca wifi olmuyo benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 oruç musun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 gülümsedim :) neyse soruya gelince, access point'in detekliyorsa, onun admin ekranında görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 hocam modeminin yönetim panelinde dhcp ip table diye bi bölüm olmalı.bulamadıysan internetten ücretsiz olarak indirebileceğin advanced ip scanner diye bi program var.ip bloğunda aktif olan tüm ip leri görmeni sağlıyor.Modem ve senin ip nin dışında herhangi bir ip varsa tespit etmeni sağlar.(daha garanti yöntemdir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 http://192.168.1.1 adresine bir gir karıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 10.0.0.2 dir belki adresi :) yada belki wifi destekli bir router yerine access point kullanıyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar