gimli_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Gimli'in ısrarları üzerine adımı değiştirmeyi düşünüyorum ghost shipteki asıl şeytan adamın adını yapmayı düşünüyorum adı neydi[hline][b]Gimli[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gimli_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 UP[hline][b]Gimli[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Jack Ferriman[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mortiss die bi şahış vardı ben de onun ismini değiştirtmek istiorum :) ama görünmüo o pek ehhe[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar