Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emmy Adayları [29 Ağustos]

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

Bu sene genel olarak aday diziler oldukça zayıf. Geçen senelerin ağır rekabeti de yok.

Komedi adayları tamamen lulz.. Office en kötü sezonunu geçirdi ama aday oldu. TBBT en iyi sezonu ama aday değil hem de Jim Parsons adayken. Entourage'dan adaylık yok...

Dram aktörde gönlüm Matthew Fox'dan yanaydı ama Bryan Cranston 3'ler gibi geliyordu, öyle de olmuş. Matthew Fox bu sezon çook iyiydi.

Dramda Breaking Bad ile Mad Men arasında seçim yapamamıştım, onlar yapabilmiş. Yine de Breaking Bad mi almalıydı diye düşünmüyor değilim, gönlüm ondaydı.

Jim Parsons garanti gibiydi, haketti ve almış.

Komedi aktris Edie Falco rahat almalıydı ve öyle oldu ama şöyle birşey var, Nurse Jackie kara komedi olarak başladı ama resmen dram oldu. Ödül bunun getirisi.

NPH yine kazanamadı. Zaten geçtiğimiz sezonlara vermeyenler bu sezon hiç vermezlerdi. Hugh Laurie bu sene daha bir haketti, ki zaten her ne kadar kendisi biraz daha fazla haketse de Bryan Cranston da öyle dedi ama o kategorinin en zayıfı Michael C. Hall işte, öyle bir ortam.

Dram yardımcı aktör en en en en rahat tahmin edilebilendi. Aaron Paul inanılmazdı, kaptı götürdü.

Dram yardımcı aktrisde kazanamaz dediğim aday (the good wife) kazandı. Buradan izleyen var mı bilmiyorum da robot gibi karakterle dram ödülü aldı. Rakipleri parlak sezon geçirmiş sayılmazlar ama yine de lulz.

Directing Breaking Bad'e gider diyordum ama Dexter da hakediyor. İyi kategoriydi.

Writing Mad Men yine çifte aday. Süpriz olmadı tabii. Bu kategoride Mad Men'i yenmek çok zor. House nasıl aday olamadı anlamadım.

Bu sene çoğu tahminim tuttu. Tutmayanlara da genel olarak aklım yattı. O yüzden geçtiğimiz senelere göre daha bir güven vericiydi.

Gecenin açık ara farkla en kötüsü Jimmy Fallon'dı ki kendisi default kötü zaten, şaşırtmadı (td)
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

En iyi dramaya aday true blood nasıl oldu bilmiyorum.
ama zaten House'un aday olmaması en iyi dramada ve 3. kez breaking bad'e en iyi erkek oyuncu verilmiş olması emmy ödüllerine olan ilgimi tamamen bitirdi.
C. Hall veya Hugh'a verilmeliydi artık ayıp diye bişey var.

+1

hiçbir yenilik yok.. sheldon hariç :P
Sosyal ağlarda paylaş

Aaron Paul bencede çok iyi oynadı,gerçekten zor bi karakteri var ve altından kalkıyor.
Ama bu drama olayı aşırı abartılıyor bence akademi tarafından. Yani Al Pacino ne rollerle alamayıp Kadın Kokusuyla süpürebiliyor mesela anca.
Bryan Cranston'a katılmıyorum yani. Breaking Bad'i izlememiştim ben 2 hafta önceye kadar çok da yakın izledim yani bütün bölümlerini ama hala aynı fikirdeyim büyük haksızlık yapıldı Hugh Laurie'ye.
Bryan Cranston öyle çok da müthiş bi oyunculuk sergilemiyor bence,oynadığı rol çok güzel oturdu üzerine senaryo da tam ön plana çıkarıcı bir senaryo üzerinden gidince iyi görünüyor gerçekten adam.
Şimdi yanlış anlama olmasın adam çok iyi bence de ama 3 yılda 3 emmy alıcak kadar değil.
Sosyal ağlarda paylaş

niye kimse yazmamış lan şöyle topluca
said:
TELEVİZYONUN EN İYİLERİ:
DRAMA
l En İyi Dizi: Mad Men
l En İyi Erkek Oyuncu: Bryan Cranston, Breaking Bad
l En İyi Kadın Oyuncu: Kyra Sedgwick, The Closer
l En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Aaron Paul, Breaking Bad
l En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Archie Panjabi, The Good Wife
l En İyi Senaryo: Mad Men
l En İyi Yönetmen: Steve Shill, Dexter (The Getaway)
KOMEDİ
l En İyi Dizi: Modern Family
l En İyi Erkek Oyuncu: Jim Parsons, The Big Bang Theory
l En İyi Kadın Oyuncu: Edie Falco, Nurse Jackie
l En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Jane Lynch, Glee
l En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Eric Stonestreet, Modern Family
l En İyi Yönetmen: Ryan Murphy, Glee (Pilot)
TV FİLMİ VE MİNİ DİZİ
l En İyi Mini Dizi: The Pacific
l En İyi TV Filmi: Temple Grandin
l En İyi Erkek Oyuncu: Al Pacino, You Don't Know Jack
l En İyi Kadın Oyuncu: Claire Danes, Temple Grandin
l En İyi Yönetmen: Mick Jackson, Temple Grandin
DİĞERLERİ
l En İyi Variety Show: The Daily Show, Jon Stewart
l En İyi Reality Show: Top Chef
l En İyi Animasyon: Disney Prep & Landing

madmen (tu) ama senaryo konusuna katılıyorum adamlar tarihi canlandırıyor yani çok bi yaratıcılık yok dizide
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...