Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kandırılyomuyuz bi pati tarafından??

drizzt_chosen

Öne çıkan mesajlar

abi geçen gün sitede kendi yaptıını iddia ettii iki oyunu bize sunan bi arkadaş vardı, Avrupadaki sitelere falan gönderceği için ingilzce yaptığını söylemişti.
Ama bu oyunlar gamemaker denilen bi oyun editörü tarafından yapılmış ve internette açık kod ile verilen oyunlarmış.
Bu üyemizi şiddetle kınıyorum...
Saygılarımla....[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlarım bu editör programının sitesinde programı öğrenmek için birkaç oyun örneği vermişler bu örneklerde bizi kandıran uzun kulaklı kuyruklu kardeşimin bahsettiği oyunlar!
ayrıca sitenin adresini de yazayım da (http://www.cs.uu.nl/people/markov/gmaker/index.html)
eziklerden size bi kappppaaaaak olsun[signature][hline]Spirit
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yani insanı öyle popüler yapacak süper oyunlarda değildi

duke nukem platform falan koysaymış adını değiştirip onu kimse hatırlamaz nede olsa hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalhiae, 15 Ağustos 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
:) bırak işte adamın eziqliği..

pardon bana mı demiştin , sustun kardeş ne iş??
nemiş bilmeden etmeden yorum yapmıcakmışız dimi? buda Drizzt_chosen'dan sana bi nasihat olsun :lol:
saygılarımla...[signature][hline]Spirit
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar adamı yanlış değerlendiriyorsunuz zaten oyunları tanıttığı thread de söylendi bu adamda oyunu tamamen kendisinin yazmadığını birkaç değişiklik yaparak oyuna birşeyler kattığını o yüzdende oyunun adını değiştirmeden (sanırm oyununbiirni adı 1945 ti) 1945:hatırlamıyorum şimdi
gibi bir formatta tanıtmıştı..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

1941 oyunu zaten çooook eskiden ataricilerde bulunan bi arcade oyun!
Hadi herif c++ da falan bi cover yapmış olsa yada oturup uğraşıp bişeyler katsa bişeyler anlıcamda
herif internetten indirmiş dosyayı editörle giriş kısmına bi iki kelime yazmış benim oyunum diye bizi keklemeye çalışıyo
yer mi anadolu çocuğu cvp: yemez :lol:[signature][hline]Spirit
poor man's armour
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 16 Ağustos 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
b,ir de yeni acc alıp gelirmiş...
ulan ne eziklik olur ama haa... bir de eskşi accını ezmeye falan kalşkarsa iyice komiklik olur ehueh :)
ulan ne adamlar var yaa

Dediğine yakın adamlar yok değil.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

babacum sanırım bana laf etmişsin ben mojo falan deilim..
yazarkende aklıma geldi şimdi bunlar yeni acc alıp girmiştir diye snarlar...
bu arda mojo banlandımıki?

eğer bana laf edilmediyse özür dilerim yanlış anlamışım..
ama bana laf etitiyseniz şu kadarını söyliym mojyu tanımıyorum..mojo deilim..6 yıldır paticik e üyeyim..
10-20 kadar kayıtlı msjım vardır ancak bu süreye rağmen ondan bilmiyor olabilirsiniz..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gordon, 16 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
babacum sanırım bana laf etmişsin ben mojo falan deilim..
yazarkende aklıma geldi şimdi bunlar yeni acc alıp girmiştir diye snarlar...
bu arda mojo banlandımıki?

eğer bana laf edilmediyse özür dilerim yanlış anlamışım..
ama bana laf etitiyseniz şu kadarını söyliym mojyu tanımıyorum..mojo deilim..6 yıldır paticik e üyeyim..
10-20 kadar kayıtlı msjım vardır ancak bu süreye rağmen ondan bilmiyor olabilirsiniz..

ben başkasına taşı attım ama ateş olmayan yerden de duman tütmez
hmm hmm hmm bir de 2001 den beri açık olan bir sitede nasıl 6 yıllık kullanıcı olaibliyorsun? ir de paticik kaç tarihinden beri var onu biliyor musun?

hmm hmm hmm işte şimdi alakasız bir yerde senden kıllandım hmm hmm hmm[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...